Log ind Søg vare Person/varevogne Sport Camping/trailer Diverse Lastbiler Busser Anhænger Diverse
Find Karosseri til din bil
TAST DIN
NUMMERPLADE HERKarosseri og Karosseridele

Er du på udkig efter nye karosseridele til din bil? Hos Refako lægger vi vægt på kvalitet! Bilens karosseri skal være solidt og fleksibelt i tilfælde af et uheld, sådan at passagerne i bilen beskyttes bedst muligt. Samtidig skal bilens karosseri også kunne modstå vind og vægt fra bilens øvrige dele samt passagerne. Derfor er alle reservedele på refako.dk kvalitetstestede, og vi kan garantere en høj sikkerhed over for dig som kunde.

Indtast bilens registreringsnummer og find hurtigt de karosseridele, som passer til din bil!

Ekstraudstyr til bilen

Med mere end 200.000 varer i vores sortiment og et stort udvalg af karosseri, karosseridele og pladedele, herunder forkofanger, bagkofanger, frontgrill, motorhjelm, paneler, skærme og vanger, finder du nemt den pladedel, som du mangler til din bil. Slå din bils registreringsnummer op i søgefeltet øverst på siden og du får en oversigt over alle de dele, som vi kan tilbyde til din bil.

Reelle produkter, fair priser og kompetent rådgivning

Med mere end 40 år i autobranchen har vi opbygget gode relationer og aftaler med vores producenter, som leverer autoreservedele til bilfabrikkernes førstegangsmontage. Når du handler hos Refako, er du dermed sikret de bedste karosseridele samt en god pris, som vi har forhandlet os frem til gennem mange års samarbejde.

Vi har det hele og vigtigst af alt, vi står klar til at rådgive dig i forbindelse med køb af dine nye karosseri, karosseridele eller pladedele. Vores dedikerede medarbejdere rundt om i de 14 landsdækkende autobutikker har alle erfaring med vores produkter og kan derfor vejlede dig om valg og montering.

Vi dækker ikke kun personbiler, men også trailere og anhængere, varevogne, lastvogne og busser. Både til privat og erhverv. Shop dine bilreservedele hos Refako – vi kan hjælpe dig næsten uanset, hvad du kører i.

Shop online 24/7 Slip for at stå i kø i butikken og handl online, når du har tid. Har du spørgsmål til produkterne, er du altid velkommen til at ringe på 66 12 55 75 eller skrive en mail til kundeservice@refako.dk. Vi har erfaring med alle bilmærkerne – lige fra Kia til Mercedes.