BESTIL INDEN KL. 17 OG FÅ DINE VARER LEVERET I MORGEN. OM 11 TIMER OG 2 MINUTTER

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Reservedele til din bil – Bestil autodele online

Står du og mangler reservedele til din bil? Så er du kommet til det rette sted. Hos Refako Autodele forhandler vi en bred vifte af kvalitetsreservedele til biler. Vi har reservedele til langt de fleste bilmærker og modeller, så uanset hvilken bil du har, har vi den del, du står og mangler.

Hvad enten du er på udkig efter nye bremser, udstødning, filter, gearkasse, støddæmper eller andet, vil du finde alt i absolut topkvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Find dine reservedele nemt og bekvemt

Hos Refako Autodele mener vi, at det skal være nemt og hurtigt, at finde den reservedel til din bil, som du står og mangler. Vi har derfor gjort det nemt for dig. Du indtaster blot dit registreringsnummer i vores nummerplademodul, og herefter finder vores system automatisk alle de produkter, vi har til lige netop din bil. Enkelt og hurtigt.

Kompetent vejledning i autodele til dit køretøj

Hos Refako står vi altid klar til at vejlede og rådgive dig, når du skal købe reservedele til din bil. Det er vigtigt for os, at du altid får den bedst mulige service, når du skal handler hos os. Derfor bliver du hos Refako kun ekspederet af medarbejdere med mange års erfaring med biler og bilreservedele, så du er sikret kompetent rådgivning.

Vi bestræber os altid på at være Reelle, Fair og Kompetente – heraf navnet REFAKO.

Ofte stillede spørgsmål

Q: Passer de valgte reservedele til min bil?

A: Hvis du har brugt vores nummerpladesøger til at finde din bil, så ser du de dele der passer. Har vi lavet en fejl i kataloget, så bytter vi selvfølgelig delen.

Q: Jeg har en gammel bil, har I reservedele til den?

A: Vi har mere end 200.000 reservedele i sortiment, og hvis du bruger vores nummerpladesøger, kan du se hvad vi har til lige netop din bil (sandsynligheden for at vi har det, du mangler, er meget stor).

Q: Jeg har ekstra spørgsmål til de reserveledele, jeg har købt, hvad gør jeg?

A: Alle vores butikker er betjente af kompetente medarbejdere, så derfor kan du altid besøge os i en af vores landsdækkende forretninger, eller du kan ringe ind på telefon 66 12 55 75, og få den vejledning, du har behov for.