Log ind Søg vare Person/varevogne Trailere El og lygter Universal
Skift til
Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Andre dele i forrude

• Forrude


Forruder

Leder du efter en billig forrude, så finder du hos Refako adskillige forruder til biler i vores sortiment. For at lettere kunne finde specifikt den rude, der passer til din bil, så skal du indtaste dit nummerpladenummer i søgefeltet her på siden.

Således får du kun vist forruder, sideruder og andet rudetilbehør, som passer til netop din bilmodel og mærke. Vores priser er særdeles konkurrencedygtige, hvor du derfor er sikker på en billig forrude hos os.

Køb forrude her på siden og vær sikker på, at få en rude, der passer til en god pris.

Hvordan skifter man forrude? Og kan man selv skifte den?

Skal man skifte en rude, så skal man skære den ud med en skæretråd, hvorefter den nye rude skal limes i. Det kan være svært selv at stå for et forrude skift, da ruden er svær at håndtere.

Vi anbefaler derfor, at du får en fagperson til det, således du er sikker på et godt resultat. Du finder let netop din nye rude hos os, som du kan medbringe til din mekaniker.

Hvornår skal en forrude skiftes?

Er der en revne i din ude, der genere dit synsfelt, så er det nødvendig med en udskiftning, da det ellers er uforsvarlig for dig at køre. Du må gerne køre med en revne i rude, hvis du stadig har frit udsyn, dog kan du med fordel få revnen repareret eller få den udskiftet, da en revne vil vokse og gøre ruden mindre stabil.

Vi har ofte flere varianter af forskellige ruder til netop din bil, således du nemt finder den rude, du har behov for hos Refako.

Kan revne i forrude repareres?

Har du været uheldig at få et stenslag i forrude, så er det en god ide at få det fixet ved et firma med speciale i ruder. På den måde kan du stoppe revnen i forruden inden den udvikler sig og kræver en udskiftning.

Er revnen blevet stor, eller generer den dit udsyn, så finder du heldigvis en billig forrude til netop din bil her på siden.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os gerne på telefonnummer: 66 12 55 75 eller skriv til os på mail: kundeservice@refako.dk, hvor vi gerne vil hjælpe dig med dine spørgsmål.

Med 40 år i branchen har vi stor ekspertise til at kunne rådgive dig bedst muligt, således du med sikkerhed for høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.


Se alle varer i denne kategori >>