Klimaanlæg/-AirCon

Herunder finder du aircondition reservedele af allerhøjeste kvalitet til bilen. Anvend nummerpladesøgeren til at fremsøge de rette reservedele som passer til lige netop din bil.

Trykkontakt, klimaanlæg

6ZL 351 028-221

Ventilator, motorkøling Original VEMO Quality

8EW 009 144-601

Trykkontakt, klimaanlæg
Restsalg

6ZL 351 028-081

BEHR-HELLA AC-KØLERDELE

8EW 351 039-691

Kabineblæser Original VEMO Quality
Restsalg

8EW 009 157-201

Ventilator, klimaanlæg
Restsalg

8EW 009 157-451

Ventilator, klimaanlæg
Restsalg

8EW 009 158-761

Kabineblæser Original VEMO Quality

8EW 009 159-581

Ventilator, motorkøling Q+, original equipment manufacturer quality

8EW 351 034-531

Ventilator, motorkøling Original VEMO Quality

8EW 376 729-651

Kabineblæser Original VEMO Quality

8EW 009 100-021

Kabineblæser Original VEMO Quality
Restsalg

8EW 009 100-081

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af reservedele til aircondition i bilen

Det kan være svært at finde frem til de rette reservedele, for hvilke dele passer til din bilmodel? Når du handler autodele på refako.dk, skal du blot indtaste din bils nummerplade i vores smarte nummerpladesøger, hvorefter du får vist en liste med de reservedele, som passer til din bils aircondition.

Uanset om du mangler nye dele til bilens ventilation eller klimaanlæg, finder du det hele blandt mere end 200.000 varenumre.

Hvis du stadig er i tvivl, om reservedelen nu også er kompatibel med din bilmodel, så kontakt endelig en af vores medarbejdere, som herefter vil rådgive dig i valget af dele til bilens aircon.

Aircondition til bil - pris?

Prisen på aircondition reservedele afhænger af bilmærke og model. Brug nummerpladesøgeren til at finde de dele som passer til din bil.

Hvad er aircondition?

Bilens airconditionanlæg har til formål at nedkøle kabinen, når det bliver for varmt. Ved hjælp af tryk og en kompressor nedkøles luften, inden den kommer ind i kabinen. Hvis du føler, at luften virker tør i det, er dette helt normalt. Nedkølingsprocessen udfører nemlig luften.

Aircondition kaldes også for AC-anlæg eller aircon.

Har du problemer med din bils aircondition?

Som så mange andre af bilens dele kan bilens aircon gå i stykker eller blive slidt. Hvis du oplever lyde fra kompressoren, som kun er der, når motoren er tændt, er det sandsynligvis fordi, at kompressoren trænger til at blive udskiftet. Det kan også ske, at den termostatiske ventil er tilstoppet, hvorfor det kan være nødvendigt at købe en ny.

Uanset om du mangler ny kabineblæser, trykkontakt eller ventilator, så finder du det hele ved brug af nummerpladesøgeren øverst på siden.

Hvad betyder dårlig lugt fra aircon i bil?

Dårlig lugt fra aircondition kan være et tegn på, at der er opstået skimmelsvamp eller andre former for bakterievækst. Du kan komme den dårlige lugt i forkøbet med et årligt tjek af anlægget. På denne måde holder du AC-anlægget ved lige, og du undgår dannelsen af bakterier. Brug gerne aircondition i bilen om vinteren til at bevare et stabilt indeklima og afdugge ruder.

Skal vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål omkring valg af nye autodele til bilens aircondition? Så tøv ikke med at kontakte vores kompetente personale, som sidder klar til at hjælpe dig.

På refako.dk finder du udelukkende kvalitetsreservedele til konkurrencedygtige priser. Derfor kan du altid føle dig sikker, når du køber og monterer vores reservedele.