Karosseriplade

Karosseriplader til bilen - se vores udvalg frontdele her

Hos Refako autodele finder du en bred vifte af reservedele til bilen. Vi forhandler end 200.00 varenumre, så der er helt sikkert en reservedel, som passer dit bilmærke.

Står du og mangler en ny karosseriplade, har vi adskillige frontdele at vælge imellem. Det kan være, at du mangler et nyt kofangergitter, et nyt frontpanel eller måske nyt kølergitter eller forlygteholder. Nogle vælger at udskifte bilens karosseriplader af kosmetiske årsager, mens andre er nødsaget til at investere i nye dele, hvis de har været involveret i en ulykke eller lignende.

KAROSSERIPLADE - 0,8MM - 1000MM*770MM

124259

Panel

2001031639

KAROSSERIPLADE - 1,25MM - 1000MM*1000MM

KL.9600014

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Derfor er det vigtigt med en fejlfri front

Det er vigtigt at udskifte bilens dele, hvis eksempelvis kofangeren eller kølergitteret er beskadiget. Det kan også være at boltene, som holder kølergitteret på plads, er gået i stykker, hvilket kan resultere i, at de løsner sig og der dannes rust indenunder. I dette tilfælde kan det være bedst at udskifte hele kølergitteret. Hvis du kører rundt med en defekt kofanger, øges risikoen for rust markant, da fugten har nemmere ved at trænge ind i de forskellige dele.

Når bilens front er fejlfri, vil den være mere modstandsdygtig i tilfælde af, at du involveres i en ulykke - og kosmetisk ser det da også langt kønnere ud med en fejlfri front.

Køb af karosseriplade - så nemt er det

Gå på opdagelse i vores store udvalg af karosseriplader til biler ved at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren. Herefter bliver du præsenteret for en liste, som viser alle de dele, der passer til din bilmodel og årgang. Nummerpladesøgeren er din garanti for, at du undgår at bestille en forkert reservedel hjem. Og skulle det alligevel ske, at reservedelen ikke passer til bilen, på grund af fejl i kataloget, returneres den blot kvit og frit - og du får selvfølgelig tilsendt en ny.

Vi forhandler varer af topkvalitet

Vi går ikke på kompromis på kvaliteten, selvom vores priser er konkurrencedygtige. Når du køber dine reservedele hos Refako autodele, er du garanteret dele af allerhøjeste kvalitet.

Udover kvalitetsreservedele står vores kompetente personale altid klar til at rådgive og vejlede dig i valg og køb af reservedele. Efter mange år i bilbranchen har vi opbygget en solid erfaring, som vi med glæde vil dele ud af til vores kunder. Vores kunder tæller både private og professionelle, hvilket er et stærkt incitament for, hvorfor du skal vælge os, som udbyder af autodele.