Trailer reservedele

Det skal være nemt at udskifte de defekte dele til traileren, og derfor finder du et stort udvalg af trailer reservedele og tilbehør i allerhøjeste kvalitet lige her på siden. Her er alt fra ramper og lygter til adaptere, stik og net.

Find dine nye trailer reservedele hos Refako

Som trailer-ejer er der nok at se til. For at holde traileren i tip top stand skal du fra tid til anden have udskiftet nogle af delene. Det kan også være, du vælger at købe ekstra tilbehør, såsom ramper som gør af- og pålæsning lettere. Ind i mellem skal lygterne også skiftes, og derfor finder du et bredt udvalg af alle typer lygter til traileren.
Det er ulovligt at køre med en trailer, som ikke fungerer optimalt, og derfor gælder det om at få udbedret fejlen hurtigst muligt. Desuden går man også rundt med en langt bedre følelse i kroppen, når man ved, at både bilen og traileren fungerer upåklageligt.
Presenninger og net er guld værd under transport af gods i traileren, og derfor finder du selvfølgelig et bredt udvalg her på siden. Se også udvalget af bremser, som er en vigtig del af traileren. Hvis den ikke fungerer optimalt, står traileren ikke fast. Husk også at montere sikkerhedswire så traileren uheldigvis ikke hopper af trækkrogen under kørsel.

Har du brug for hjælp?

Du kan trygt købe trailer reservedele og tilbehør gennem Refako, som har forhandlet reservedele til den danske vognpark i mere end 50 år. Har du spørgsmål til valg af nye trailer reservedele, er du altid velkommen til at kontakte os over mail eller telefon. Du kan også kigge forbi en af vores fysiske butikker og blive vejledt i det bedste valg af reservedele til traileren.