Bilpleje

Findes der noget bedre end en ren og velplejet bil? Herunder finder du hele vores sortiment af bilpleje produkter - til indvendig og udvendig brug. De fleste produkter er universelle, men fremsøg gerne hvilke der passer til din bil med nummerpladesøgeren.

Køb bilpleje produkter her på siden

Med hyppig pleje og rengøring af bilen er du med til at forlænge bilens levetid. Selv små daglige tiltag, som du måske ikke umiddelbart tænker over, kan have en stor effekt på længere sigt. Derfor anbefaler vi, at du opretholder en god rutinemæssig rengøring og tjek af bilens dele.

Hos Refako finder du alt, hvad du skal bruge til at pleje din bil. Vores billige bilpleje produkter er af høj kvalitet, hvilket sikrer dig optimal udnyttelse af enhver dråbe - uanset om du skal smøre nogle af motorens dele eller rengøre dæk og fælge.

Har du styr på den indvendige pleje af bilen?

Vi har et bredt udvalg af indvendig bilpleje produkter, herunder vinyl make-up, selespray, ruderens og indtræksrens. Du finder også airconditionrens, så du kan pleje den året rundt for at undgå snavs og lugtgener.

Den indvendige pleje af bilen er meget mere end rengøring af sæderne, ruderne og instrumentbrættet. Alle dele som du ikke umiddelbart kan se, kræver pleje og vedligeholdelse, så bilen holder mange år frem i tiden. Hos Refako finder du alt lige fra sæderens, som gør sæderne så gode som nye, til smøremidler, som beskytter bilens dele.

Glem ikke den udvendige pleje

Intet slår en nyvasket bil, så den ser ud, som da den kørte ud fra forhandleren. Udforsk vores store udvalg af produkter til bilpleje herunder dæk- og fælgrens, bilvask udstyr, bilshampoo, voks og polish. Du finder nogle af de bedste bilpleje produkter hos Refako, og vi vejleder dig gerne i, hvilke bilpleje produkter der er det mest optimale valg.

Vi har alt til vinteren

Vidste du, at der er forskel på sommer og vinterpleje? Vi har en hel kategori til vinterpleje af bilen. Frosten kan være hård, og står din bil ude i det fri, skal der oftest afsættes ekstra tid til at klargøre bilen, så det er sikkert at køre afsted. Her finder du både isfjerner spray, isskraber, låsespray, snebørste, startkabler og startbooster.

Afhent dine bilpleje produkter med click & collect

Uanset hvilke produkter eller reservedele du bestiller, sendes din ordre samme dag, såfremt de er på lager, og du bestiller inden kl. 17 på hverdage. Hvis du ikke kan vente på dine nye bilpleje produkter, er du velkommen til at afhente dem i en af vores afdelinger med click & collect. Vi pakker dine varer, så de er klar til afhentning efter kun 30 minutter - og det er tilmed gratis at gøre brug af denne service.