Airconditionpleje

Er det tid til at rense og desinficere bilens aircondition, så den fungerer optimalt igen og er fri for bakterier? Herunder finder du hele vores udvalg af aircondition rens og pleje til bilen.

KABINE RENS A/C - NEW CAR - 150ML

LL.9840

KABINE RENS A/C - COOL MINT - 150ML

LL.9820

KABINE RENS A/C - GREEN LEMON - 150ML

LL.9835

RENSESKUM AC - 100ML

LL.9830

AIRCONDITION RENS - 100ML

LL.9810

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb aircondition rens her på siden

Du kan nemt rense bilens airconditionanlæg derhjemme. Det eneste du skal bruge, er de rette plejeprodukter, så du slipper af med dårlig lugt og bakterier. Hos Refako finder du et udvalg af forskellige plejeprodukter til airconditionanlægget, herunder aircondition rens. Alle produkter er nøje udvalgt, så du er sikret et produkt af høj kvalitet til en god pris.

Du kan bl.a. vælge mellem en renseskum og en rensespray, som begge har til formål at nedbryde bakterier og dårlig lugt. Ønsker du en frisk duft i kabinen, kan du med fordel vælge en kabinerens med duft af citrus.

Uanset om du mangler reservedele eller bilpleje produkter, finder du det hele på Refako.dk. Skal du i gang med en større rengøring af bilen, kan vi anbefale vores sæderens, fælgrens og voks til bilen. Og glem endelig ikke det rette bilvask udstyr - her var vi også et bredt udvalg af vaskeredskaber.

Derfor bør du rense dit aircondition anlæg

Hvis du oplever sur og dårlig lugt, når du tænder for bilens aircondition eller klimaanlæg, kan det være tegn på dannelsen af bakterier, svampe eller andre mikroorganismer. Grunden til dette skyldes kondens. Når der dannes fugt, som ikke får lov til at tørre ordentligt, kan det resultere i bakteriedannelse, som er svær at få bugt med - medmindre du giver anlægget en grundig rens.

Vores aircondition bil rens er nem at anvende, og ved jævnlig rens slipper du for ubehagelige lugte.