Universal reservedele

Herunder finder du hele udvalget af diverse universaldele til personbiler. Fælles for alle delene er, at de passer til et stort udvalg af bilmodeller. Udforsk det brede sortiment her på siden og hold din bil kørende med de rette professionelle universaldele. - Hvis du vil navigere nemt rundt i vores reservedele, kan du med fordel bruge søgefeltet.

Køb af universaldele til bilen

Hvis du er i tvivl om, hvilke universaldele, som passer til din bil, kan du altid anvende nummerpladesøgeren. Du skal blot indtaste din bils nummerplade, hvorefter systemet automatisk sorterer delene på baggrund af din bilmodel. Uanset om du står og mangler motorolie til at smøre bilens vigtige dele, additiver til motoren, smøremidler eller diverse bilpleje, så din bil fremstår ren og pæn, finder du det hele på refako.dk.

Vores priser er konkurrencedygtige, hvilket bl.a skyldes de gode aftaler, vi har fået i hus, når vi har forhandlet med vores leverandører. Én ting er sikkert - vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Når du handler på refako.dk, er du garanteret diverse universaldele og reservedele af høj kvalitet. Vores kunder tæller både professionelle mekanikere og dygtige gør-det-selv folk, som ønsker at spare penge på værkstedsregningen.

Afhent eller få sendt dine universaldele hjem

Du kan enten vælge at få dine nye universaldele til bilen sendt hjem på få dage, eller komme forbi en af vores afdelinger og hente dem. Du har også mulighed for at vælge click & collect. Når du bestiller inden kl. 17 på hverdage, sender vi pakken samme dag, og bestræber os på, at du har universaldelene hjemme inden for få hverdage.