Fordelskort

Fordelskort

Hos Refako Autodele har vi besluttet, at vi gerne vil belønne vores mest trofaste kunder med en ekstra god rabat på reservedelskøb. Derfor har vi lavet Refako Fordelskort, der giver kortets indehaver en ekstra rabat på vores ellers skarpe priser.
Der findes to varianter af Refako Fordelskort. Et der giver 10% rabat, og et der giver 20% rabat.
10% kortet koster 300 kroner i depositum, der refunderes, når kortholderen inden for en 12-måneders periode har handlet for 10.000 kroner. Depositummet går tabt, hvis kortholderen ikke når sin aftalte årshandel på 10.000 kroner.
20% kortet koster 500 kroner i depositum, der refunderes, når kortholderen inden for en 12-måneders periode har handlet for 20.000 kroner. Depositummet går tabt, hvis kortholderen ikke når sin aftalte årshandel på 20.000 kroner.

Generelle retningslinjer for anvendelse af Refako Fordelskort.

  • Kortet kan kun anvendes ved køb i vores fysiske forretninger, og skal medbringes for at opnå rabatten.
  • Så længe der handles for minimumsbeløbet over en 12 måneders periode, gælder din rabat. Hvis dit køb over en 12 måneders periode falder under minimums­beløbet, annulleres kortene, uden mulighed for genaktivering.
  • Enkelte varegrupper er ikke omfatte af dit fordelskort, det drejer sig om udstødning, viskerblade, autopærer og trailerdele. Derudover er olie, kemiprodukter og forbrugsartikler ikke omfattet. Indkøb af varer i ovennævnte kategorier er altså ikke rabatgivende, men tæller med i kortholders årskøb.
  • Fordelskortets kan ikke benyttes på nedsatte varer eller eller i kombination med andre rabatter, med mindre kortets rabat er højere end prisnedsættelsen. Er det tilfældet, er det kortets rabat der er gældende.
  • Der udleveres 3 kort. Der udstedes ikke yderligere.