Dæk- og fælgpleje

Fælgrens er din tro følgesvend, hvis du drømmer om flotte rene fælge. Nedenfor har vi samlet alt hvad du kan bruge til rengøring af dæk og fælge, herunder fælgrens.

VIKAN FÆLGBØRSTE

VI 525352

AUTO SHAMPOO - 1L

B 98014

DÆKPILOT OP TIL 16" - 500ML

B 27633

AUTOSHAMPOO M/VOKS - 5L

VMV 5L

AUTOSHAMPOO M/VOKS - 10L

VMV 10L

VIKAN VASKEBØRSTE STOR

VI 524652

VIKAN FÆLGBØRSTE STOR

VI 545252

BASTA FÆLGRENS - 500ML

B 09414

BASTA GUMMIFORNYER - 300ML

B 09814

AUTOSHAMPOO M/VOKS - 25V

VMV 25L

PUMPE/TRYKMÅLER

JL 3400-399

VIKAN MULTIBØRSTE & FÆLGBØRSTE

VI 525252

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Find dækpleje og fælgrens til bilen her

Bilens dæk og fælge udsættes for lidt af hvert under kørsel året rundt - både sommer og vinter. Derfor er det vigtigt at passe godt på bilens fælge. Som udgangspunkt kommer du altid langt med en spand vand og sæbe, men hvis du virkelig ønsker at passe godt på dine fælge, så de holder sig rene og beskyttede mod det danske vejr, anbefaler vi, at du køber en fælgrens.

Hos Refako lægger vi ikke skjul på vores passion for biler, og derfor har vi samlet det bedste til dig. Her på siden finder du professionel fælgrens til lave priser.

Beskyt dine fælge mod skidt og snavs

Er du på udkig efter den bedste fælgrens? Så er du havnet det rette sted. Vores rens kan anvendes på aluminium, plastik, stål, vinyl og lakerede fælge, og derfor er der ingen undskyldning for ikke at købe en af vores professionelle, billige fælgrens.

En fælgrens har til formål at fjerne olie, salt, tjære, voks, bremsestøv og vejsnavs - med andre ord, alt det som dine dæk og fælge kommer i kontakt med, når du kører rundt på vejene.

Husk fælgbørsten

Når du påfører rensen, og skal til at vaske, er det vigtigt, at du anvender den rette vaskebørste. Vælg gerne en børste med stive hår, som er designet til at nå ind mellem alle huller og sprækker i fælgen.

Vores professionelle fælgrens er selvfølgelig skånsom mod dine fælge, så du kan trygt give dem en vask med jævne mellemrum.

Mangler du andre bilpleje produkter? Såsom smøremidler, aircondition rens, bremserens eller sæderens? Så fremsøg nemt dine produkter via nummerpladesøgeren - Refako er din forhandler af professionelle reservedele og bilpleje produkter til konkurrencedygtige priser.