Log ind Søg vare Person/varevogne Trailere El og lygter Universal
Skift til

Trigger

Du finder måske flere interessante ting her: Dæk, Vinylpleje, Vask, Indvendig, Udvendig, Fælge, Voks og polish, Motorpleje, Værksted, Vinter, Smøremidler
Insektfjerner Nanotech

Type: Basta Insektfjerner, Nanotech - Trigger - 4982100

Indhold: 500 ml

Fjerner nemt insektrester, trafikfilm og vejsnavs fra ruder, lygteglas, vinyl og lak. Opløser chitin og protein fra insektrester på et øjeblik. Klæber til overfladen ved hjælp af fortykkelsesmidler, som fastholder produktet på emnet uden at virke aggressivt mod vinyl, lak og polycarbonat. Med indbyggede plejemidler til beskyttelse af lak og bevaring af farve og glans.
Pris pr. styk

Lakpleje Nanotech

Type: Basta Easy Shine BOX New, Nanotech - Trigger - 5983004

Indhold: 500 ml

Denne Unikke formulering renser, plejer og beskytter lak, chrome, plast, glas og gummi. Brug den til bilen, campingvognen, båden , motorcyklen eller brug den i hjemmet.
Spray på og tør efter, det giver en stribefri finish og intens højglans, lakken bliver glat og blank.
Easy Shine leveres i en salgsbox , med 2 stk. medfølgende microfiberklude som gør arbejdet til en leg.
Pris pr. styk

Ruderens Nanotech

Type: Basta Ruderens med "Regn Væk" Effekt, Nanotech - Trigger - 5982229

Indhold: 500 ml

Basta Ruderens med regn væk effekt , er et hurtigt og effektivt rengøringsmiddel til glas, vinduer og spejle.Fjerner trafikfilm , vejsnavs, nikotin og fedtfingre. Giver krystal klare bilruder, vinduer og spejle indvendig og udvendig. Den unikke formulering efterlager overfladen ren og vandafvisende På bilens forrude vil du oplevee at regnvand løber af helt af sig selv uden brug af viskerblade. Det sker ved en hastighed på ca. 60 km/t . Behandlingen holder kort tid.

Alternativt brug Basat Splendo Ruderens vare nr B 80054.
Pris pr. styk