VW GOLF

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

VW Golf reservedele

Herunder finder du alt, hvad du skal bruge af nye reservedele til din VW Golf. Hos Refako sælger vi udelukkende originale reservedele til en konkurrencedygtig pris. Du kan bruge nummerpladesøgeren til at fremsøge de manglende dele mellem mange af de populære Golf modeller.

Køb VW Golf reservedele her på siden

Du kan trygt købe dine VW Golf reservedele hos Refako. Vi har solgt reservedele til den danske vognpark i mere end 50 år, og vi har selvfølgelig et bredt udvalg af Golf autodele på lager, uanset om det er til en Golf 1, Golf 2 eller Golf 3. Det kan være, du mangler nye karosseridele til din Golf 4, eller også skal udstødningen udskiftes på din Golf 5.

Det kan også være noget så simpelt, som at vinduesviskerne trænger til at blive udskiftet med nogle nye på den populære Golf 6, eller du er løbet tør for motorolie til din Golf 7.

Du finder rent ud sagt alt, hvad du skal bruge til de populære Golf modeller lige her på siden.

Fremsøg autodele med nummerpladesøgeren

Du finder selvfølgelig også en hel kategori af VW reservedele af allerhøjeste kvalitet. Hvis du har problemer med at finde frem til en særlig autodel, anbefaler vi, at du benytter dig af nummerpladesøgeren. Indtast blot bilens nummerplade, hvorefter du bliver præsenteret for et udvalg af dele, som er kompatible med din VW model - nemmere bliver det ikke.

Hurtig levering af dine VW Golf reservedele

Hvis der er noget, vores kunder kan lide, er det hurtig levering af de splinternye autodele. Uanset hvad du går og mangler til din VW Golf, lover vi dig, at din pakke sendes afsted samme dag, så længe du bestiller inden kl. 17 på hverdage. Efter et par dage har du dine nye autodele mellem hænderne, og du kan glædeligt gå i gang med at udskifte dem, så bilen bliver så god som ny igen.

Hvis du bor i nærheden af en af vores Refako-afdelinger, er du velkommen til at komme forbi og hente dine nye VW Golf reservedele selv - så sparer du også fragten og ventetiden.