VW GOLF II (19E, 1G1)

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Golf 2 reservedele

Trænger din Golf 2 til at få udskiftet nogle af de gamle autodele? Herunder har vi samlet hele udvalget af originale VW Golf 2 reservedele, så du kan forlænge bilens levetid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bredt udvalg af reservedele til Golf 2

Hvem husker ikke VW Golf 2, som var en stor succes i 1980’erne og start 90’erne. Selvom bilen har mange år på bagen, kan du stadig holde den ved lige ved at montere originale reservedele i høj kvalitet. Du finder blandt andet dele til bremsesystemet, spejle, filtre, støddæmpere og fjeder. Hvis gearkassen driller, eller styretøjet er i ubalance, er det også Refako du skal gå til. Faktisk tør vi næsten vove at påstå, at vi ligger inde med det meste, så du nemt kan holde din VW Golf kørende i mange år endnu.

Sådan finder du dine nye autodele

Du skal blot indtaste bilens nummerplade i søgefeltet, hvorefter systemet automatisk sorterer de passende reservedele fra, så du nemt kan klikke det hjem, som du står og mangler. Med nye VW reservedele er din Golf 2 klar til at fortsætte eventyret ude på vejene.

Har du brug for vejledning?

Udover at købe Golf 2 reservedele i høj kvalitet er vi også friske på at give et godt tip med på vejen. Har du brug for vejledning i, hvilke autodele der er bedst, eller hvordan du gør monteringen af de nye dele nemmere, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Hvis det ikke kan ordnes over telefonen, kigger du bare forbi en af vores fysiske butikker.