VW GOLF I (17)

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Golf 1 reservedele

Leder du efter et sted at købe Golf 1 reservedele, så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du nemlig hele udvalget af originale reservedele i topkvalitet, så du kan få endnu flere køreglade stunder i din Golf 1.

Find dine reservedele til Golf 1 hos Refako

Golf 1 er en lille charmerende bil fra tyske VW, som havde sin storhedstid tilbage i 1970'erne og 80'erne. Men selvom bilen efterhånden har nogle år på bagen, skal det ikke forhindre dig i at udskifte reservedele, så du kan få endnu mere glæde af bilen.

Det kan være, at bilens brændstofsystem skal gås efter, eller måske driller gearkassen? Du finder også alt inden for karosseridele, elektriske komponenter og motordele, så du kan udskifte de defekte dele og holde bilen tiptop.

Mangler du andre VW reservedele til nyere eller ældre modeller, kan vi næsten garantere, at du finder dem her hos Refako - ellers gør vi alt for at skaffe dem hjem.

Søg reservedele i nummerpladesøgeren

Hvis du vil være sikker på, om den pågældende Golf 1 reservedele passer til din bil, anbefaler vi altid, at du gør brug af vores smarte nummerpladesøger. Du skal blot indtaste bilens nummerplade i søgefeltet, hvorefter du får vist alle tilgængelige autodele, som er kompatible med din bil - smart ikke?

Afhent dine nye dele med click & collect

Vidste du, at du nemt kan afhente dine nye VW Golf reservedele hos din lokale Refako forhandler? Når du bestiller med click & collect pakker vi dine dele, så de er klar til afhentning efter blot 30 minutter. Skulle det ske, at varen ikke er på lager, er det dog ikke muligt at benytte sig af denne service.