VW GOLF V (1K1)

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Golf 5 reservedele

Leder du efter et sted at købe dine Golf 5 reservedele? Så er du havnet det rette sted. Forlæng køreglæden og hold din bil ved lige ved at udskifte de defekte autodele i tide med originale kvalitets-autodele fra Refako. Herunder har vi samlet alle VW Golf 5 reservedele, og du kan nemt fremsøge passende dele ved brug af nummerpladesøgeren.

Se det store udvalg af originale Golf 5 reservedele her

Uanset hvilke dele du skal have udskiftet på bilen, tør vi næsten garantere, at du finder det hele her hos Refako. Du finder alt lige fra anhængertræk/trækstik, filtre og elektriske komponenter til brændstofforsyning, motorolie og turbo. Det kan også være, at du mangler nye støddæmpere, viskerblade eller dele til udstødningen.

Hvis du er i tvivl om, hvilke Golf 5 reservedele du bør vælge, skal du blot gøre brug af nummerpladesøgeren. Indtast bilens nummerplade, hvorefter du får vist en liste over alle de dele, som passer til din bilmodel og årgang - nemmere bliver det ikke.

Kom hurtigt i gang med monteringen

Køber du dine Golf 5 reservedele inden kl. 17 på hverdage, sender vi din pakke samme dag, så du har den mellem hænderne inden for få hverdage. Vi bestræber os altid på at levere dine nye VW reservedele hurtigst muligt, så du kan klargøre bilen og cruise videre på vejene.

Afhent dine dele efter 30 minutter

Bor du i nærheden af en af vores afdelinger, kan du med fordel bestille dine varer med click & collect. Vi pakker dine nye VW Golf reservedele, så de er klar til afhentning efter blot 30 minutter. Og skulle du få lyst til en snak om montering eller lignende, er du velkommen til at spørge vores kompetente medarbejdere til råds, som glædeligt deler ud af deres viden og passion for biler.