VW GOLF IV (1J1)

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Golf 4 reservedele

Leder du efter et sted at købe Golf 4 reservedele til en god pris? Hos Refako finder du udelukkende originale autodele i den højeste kvalitet, som er med til at forlænge levetiden på din bil. Her på siden finder du alt hvad du skal bruge af reservedele til din bil. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge en specifik reservedel.

Stort udvalg af originale reservedele til Golf 4

Ind imellem skal bilens dele udskiftes, for at den kan fungere og køre optimalt. Når du udskifter delene, er du samtidig med til at forlænge køreglæden og bilens levetid. Vi tør garantere, at du finder stort set alt til din bil - og ellers gør vi alt for at fremskaffe det, så du trygt kan cruise videre på vejene.

Måske er det på tide at udskifte hjulnav, koblingen eller bremsen på din VW Golf? Eller også mangler du blot ny motorolie, udstødning eller viskerblade.

Vores reservedele til Golf 4 kommer fra samme producenter, som leverer til bilfabrikkerne, hvilket i sig selv bør ses som et kvalitetsstempel.

Udvalget af nye reservedele er stort, men du kan nemt finde frem til lige præcis de dele, som matcher din bil ved at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren.

Afhent dine nye reservedele med click & collect

Hvis du hellere foretrækker at hente dine nye VW reservedele personligt - og med det samme - kan du med fordel handle via click & collect. Så snart du har lagt din bestilling, pakker vi dine nye reservedele til Golf 4, så de er klar til afhentet efter blot 30 minutter. Og nu hvor du alligevel kigger forbi, er du som altid velkommen til at få en kop kaffe og nogle tips og tricks med på vejen.