Elektriske komponenter

Er du på udkig efter nye elektriske komponenter til bilen? Så stop med at lede. Her finder du nemlig mere end 200.000 reservedele, og vi har med garanti adskillige elektriske komponenter, som passer til din bilmodel.

Uanset om du mangler en ny generator, starter eller bilbatteri, så finder du det her. Det kan også være, at nogle af bilens pærer er sprunget, såsom forlygter, baglygter eller måske nummerpladelys?

Køb af elektriske komponenter til bilen

Du finder nemt og bekvemt dine nye elektriske komponenter til bilen ved at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren. Herefter sorterer systemet i reservedelene, så du kun får vist en liste over de elektriske komponenter, som passer til din bil og model. Herved sparer du tid samtidig med, at du er sikker på at bestille den rette reservedel hjem.

Professionelle reservedele til din bil

Når du handler autodele på Refako.dk, er du sikret professionelle reservedele til fornuftige priser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi synes, at alle bilejere skal have mulighed for at købe autodele af høj kvalitet, uden at det går ud over pengepungen.

Med over 40 år i bilbranchen har vi opbygget os en solid relation til vores leverandører, der gør det muligt at forhandle os frem til konkurrencedygtige priser, som i sidste ende kommer dig til gode. Vores kunder tæller både private bilejere og professionelle værksteder, hvilket i den grad må anses som værende et kvalitetsstempel.

Få sendt eller afhent selv dine autodele

Ingen bilejer har lyst til at stå flere dage uden en fungerende bil, og derfor tilbyder vi dag-til-dag levering, såfremt at du bestiller inden kl. 17, og varen er på lager. Vi brænder for biler, og bestræber os på at få din bil hurtigt ud på vejen igen.

Du har også mulighed for selv at afhente dine nye elektriske komponenter ved brug af Click % Collect. Når du har lagt din bestilling, kan du afhente dine autodele efter blot 30 minutter.

Har du brug for eksperthjælp?

Selvom nummerpladesøgeren hjælper dig godt på vej, kan der sagtens opstå spørgsmål undervejs. Derfor sidder vores landsdækkende bileksperter klar til at vejlede dig i at foretage det bedste køb. Vores medarbejdere giver også gerne tips til, hvordan du monterer dine nye el komponenter.

Du er velkommen til at kontakte os over telefon eller kigge forbi en af vores butikker til en snak. Du finder din nærmeste Refako-butik nederst på siden.