Bilbatteri

Skal du have et nyt bilbatteri, så find netop dét batteri du skal bruge her hos Refako Autodele. Det er nemt at finde det batteri, der passer til din bil. Ved at indtaste dit nummerpladenummer i søgefeltet, få du vist de batterier, som du kan bruge. så når du handler online i vores webshop kan du enten søge efter reservedele via di nummerplade eller vælge mærke/model på listen over bilmærker.

Vi har batteri til bil til mange forskellige mærker og modeller, hvor vi med sikkerhed har netop det bilbatteri, du har behov for.

EXIDE PREMIUM - 640A - 64AH

EA640

EXIDE AGM - 760A - 70AH

EK700

EXIDE PREMIUM - 540A - 53AH

EA530

EXIDE PREMIUM - 900A - 100AH

EA1000

EXIDE PREMIUM - 720A - 72AH

EA722

EXIDE EXCELL - 400A - 44AH

EB440

EXIDE PREMIUM - 760A - 77AH

EA770

EXIDE EFB - 640A - 60AH

EL600

EXIDE AGM - 850A - 95AH

EK950

EXIDE PREMIUM - 350A - 40AH

EA406

EXIDE EFB - 760A - 70AH

EL700

EXIDE PREMIUM - 800A - 95AH

EA955

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Hvordan virker et bilbatteri?

Et bilbatteri er lavet til at lagre elektrisk energi, således det kan anvendes på det rigtige tidspunkt. Bilens batteri oplader på samme tid som afladningen, hvilket betyder, at du oplader bilens batteri, når du kører. Har bilen stået stille længe, så har den ikke opladt, og batteriet er måske tomt. Det er derfor, at du kan opleve et tomt batteri til bil, hvis du har glemt at slukke bilradioen eller lygterne om natten. Derfor kan det være en god idé, at køre en længere tur så bilens batteri bliver genopladet.

Har du fået starthjælp, så er det ligeledes vigtigt, at du sørger for at køre en længere tur, således batteriet på ny kan opfyldes.

Hvordan lader man et bilbatteri?

Er dit bilbatteri tomt, så er det vigtigt at fastslå årsagen, således du kan forhindre, at det sker igen. Der kan være flere grunde til et tomt batteri, hvor det kan være en bruger fejl eller en teknisk fejl. Er batteriet tomt, så skal du udover at finde årsagen forsøge at oplade det igen.

Det gøres ved at tilslutte en oplader. Virker det ikke eller tømmes batteriet hurtigt igen, så er det på tide at skifte batteriet.

Står du i den situation, hvor du er løbet tør, fordi du har glemt at slukke lygter eller lign. Så kan du prøve at få bilen startet med startkabler og en anden bil.

Hvad koster et bilbatteri?

Her hos Refako Autodele finder du nemt prisen på et nyt bilbatteri ved at søge med din bils registreringsnummer i nummerpladesøgeren. Vi har altid fornuftige priser på vores kvalitets bilbatterier.