Forlygter

Hos Refako finder du alt, du skal bruge indenfor forlygter og forlygtepærer. Det betyde blandt andet også, at du finder reservedele til din lygter her på siden. Og vi har gjort det let for dig: Indtast bilens nummerplade ovenover i søgefunktionen, så finder vi de lygter og pærer med mere, der passer til din bil.

Har du spørgsmål til specialpærer eller til, hvordan du monterer pæren, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har masser af medarbejdere, der brænder for at hjælpe dig.

LYGTERENS ( FORNYER )

T.9539

H. FORLYGTEGLAS

36.SRS/710

FORLYGTE V.

34.107.250

V. FORLYGTEGLAS

36.SRS/711

FORLYGTE H. MANUEL JUST

34.436.250

FORLYGTE V. MANUEL JUST

34.437.250

FORLYGTE H. H7 MAN.JUST

34.096.250

FORLYGTE V. H7 MAN.JUST

34.097.250

FORLYGTE H.

34.106.250

FORLYGTE V. H4 EL.JUST

34.443.500

H. FORLYGTE M. BLINK/LED

36.SRS/700DT

V. FORLYGTE M. BLINK/LED

36.SRS/701DT

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Hvordan justerer man forlygterne?

Lygter justeres på et lygteapparat ved mekanikeren. Det er vigtigt, at lygterne er justeret med et korrekt fald og hældning, således du undgår at blænde andre bilister og sikrer dig selv god sigtbarhed, når du kører i mørke.

Hos Refako finder du de bedste forlygtepærer, som er yderst holdbare og som lever op til alle de nødvendige krav.

Hvordan kontrolleres bilens forlygter?

Bilens lygter kontrolleres ved, at man starter bilen, går en tur rundt om den og tjekker om alle pærer lyser. Lygterne må ikke være falmede eller matte.

Ved sådan en test af forlygtepærer er det vigtigt at kontrollere, at lygterne er intakte. Det vil sige, der må ikke være huller eller revner, da der således kan trænge fugt ind og ødelægge det elektriske.

Test derfor dine forlygtepærer jævnligt, således du altid er sikker på, at dine lygter fungerer optimalt. Er der sket en skade på dine lygter eller skal dine forlygtepærer skiftes, så finder du let nyt i høj kvalitet hos Refako.

Hvordan udskiftes forlygtepærer?

Alt afhængigt af, hvilken bil du har, er fremgangsmåden, hvorpå du skifter dine forlygtepærer forskellig. Ved nogle biler er det meget nemt selv at skifte en pære, hvor det ved andre biler er vanskeligt.

Det er en god ide at tjekke op på, om man selv skal udskifte, eller om man skal finde en mekaniker. Har du på forhånd styr på, om du selv kan skifte forlygtepærer og forlygter, så kan du hurtigt få skiftet pærer og lygter, hvis uheldet skulle være ude.

Har du spørgsmål vedrørende dine forlygter, forlygtepærer, forlygtepærer test eller noget helt andet, så hører vi gerne fra dig på 66 12 55 75 eller skriv til os på mail: kundeservice@refako.dk.