Forlygter

Mangler din bil nye forlygter, eller er pæren i den ene forlygte sprunget? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du alle de reservedele, du skal bruge til bilens forlygter og elektriske komponenter. Med over 200.000 varenumre på lager er der med garanti en forlygte, som passer lige netop din bilmodel uanset om du mangler nyt bilbatteri, starter eller generator.

Vi har forhandlet professionelle reservedele i mere end 50 år, hvorfor vi har opbygget en solid kundeskare af både private forbrugere og professionelle mekanikere.

OSRAM PÆRE 24V 5W

OS 2845

LYGTERENS ( FORNYER )

T.9539

H. FORLYGTEGLAS

36.SRS/710

V. FORLYGTEGLAS

36.SRS/711

FORLYGTE HØJRE H7 M/ADAPSTIK

307.10309

FORLYGTEGLAS H.

307.10315

FORLYGTE H. H7 MAN.JUST

34.096.250

FORLYGTE V.

34.107.250

FORLYGTE H. MANUEL JUST

34.436.250

FORLYGTE VENSTRE H7 M/ADAPSTIK

307.10307

FORLYGTE V. MANUEL JUST

34.437.250

H. FORLYGTE M. BLINK/LED

36.SRS/700DT

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af forlygter til bilen

Er du i tvivl om, hvilke forlygter der passer til din bil? Så anvend vores nummerpladesøger, som du finder øverst på siden. Når du indtaster din bils nummerplade i søgefeltet, får du efterfølgende vist alle de forlygter, pærer og andre dele til forlygten, som passer til din bilmodel - nemmere kan det ikke blive.

Har du spørgsmål omkring specialpærer, eller hvordan du monterer pæren, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har masser af medarbejdere, der brænder for at hjælpe dig og din bil.

Hvordan justeres forlygterne?

Lygterne justeres på et lygteapparat hos mekanikeren. Det er vigtigt, at lygterne er justeret med et korrekt fald og hældning, således at du undgår at blænde andre bilister og sikrer dig selv god sigtbarhed, når du kører i mørke.

Hos Refako finder du de bedste forlygtepærer, som er yderst holdbare og lever op til alle lovmæssige krav.

Hvordan kontrolleres bilens forlygter?

Bilens lygter kontrolleres ved, at man starter bilen, går en tur rundt om den og tjekker om alle pærer lyser. Lygterne må ikke være falmede eller matte.

Det er vigtigt at kontrollere, at lygterne er intakte. Det vil sige, at der ikke må være huller eller revner, da der ellers kan trænge fugt ind og ødelægge det elektriske. Ved jævnlig kontrol af forlygterne er du sikker på, at de fungerer optimalt.

Hvordan udskiftes bilens forlygtepærer?

Alt afhængigt af hvilken bil du har, er fremgangsmåden, hvorpå du skifter dine forlygtepærer, forskellig. Ved nogle biler kan du selv skifte pærerne uden problemer, mens det ved andre modeller kan være en smule vanskeligt, hvorfor det kan være nødvendigt med et smut forbi mekanikeren.

Hvis du er det mindste i tvivl, hører vi gerne fra dig. Vores kompetente personale vil med glæde vejlede dig i køb og montering af dine nye forlygter. Kontakt os på telefon 66 12 55 75 eller kig forbi en af vores butikker.