Pærer

Trænger din bil til nye bilpærer, så finder du dem her på siden. Vi har mere end 200.000 varenumre på lager, og kan derfor garantere, at vi har en bilpære, som passer til lige netop din bil - ellers vil vi gøre alt for at bestille den hjem til dit køretøj, så du igen har lys på bilen.

Mangler du andre reservedele til bilens elektriske komponenter, er du mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg ved blot at indtaste din nummerplade i nummerpladesøgeren, som du finder øverst på siden.

Køb af bilpærer

Køb af bilpærer skal være en nem og overskuelig proces. Derfor har vi udviklet en smart nummerpladesøger, som på baggrund af din indtastede nummerplade matcher alle vores reservedele med dem, som passer til din bilmodel. Du slipper dermed for at søge nettet tyndt og være i tvivl om, om den reservedel du nu har fundet, også er kompatibel med din bil.

Uanset om du er på udkig efter en ny forlygte pære, baglygte pære eller nummerpladelys, skal du blot indtaste din bils nummerplade. Det kan også være, at bilens generator eller starter snart skal skiftes - her anvender du blot samme fremgangsmåde med nummerpladesøgeren.

Bilpærer med LED

LED pærer lyser kraftigere, dog ikke blændende, har en længere levetid, og er desuden mere miljøvenlige i forhold til halogenpærer. Hvis du ønsker at udskifte halogenpærer med LED pærer, er det vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne først, da det er ulovligt at eftermontere LED og køre på offentlige veje i EU. Pærerne skal forsegles korrekt i kabinettet, der samtidig skal være godkendt til brug sammen. Nyere bilmodeller, og særligt luksuriøse bilmærker, har ofte fået monteret LED pærer fra start, hvilket selvfølgelig er fuldt ud lovligt.

Købsprisen for LED er højere end halogen pærer, hvilket du også bør have med i overvejelserne ved køb af LED bilpærer.

Kan jeg selv skifte bilens pærer?

Hvis du er ferm på fingrene, kan du sagtens skifte bilens pærer selv. Der kan dog være stor forskel på, hvordan du kommer ind til pæren, og særligt de nyere biler er mere komplicerede at skifte end de ældre. Du kan altid læse i servicebogen, hvis du skal anvende specielt værktøj til at skifte pærerne.

Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du kører en tur forbi mekanikeren, så du ikke ender med at ødelægge lygterne. Det er trods alt billigt at få skiftet en pære ved mekanikeren.