Baglygter

Er bagpæren sprunget? Eller mangler du nyt lygteglas? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Med over 200.000 varer i vores sortiment finder du med garanti nye elektriske komponenter til bilen, så du igen er kørende på vejene.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af professionelle reservedele - vi har også dele til trailere og motorcykler.

OSRAM PÆRE 24V 5W

OS 2845

LYGTEGLAS

150.002.544.73.90

Lygteglas, baglygte

40.251.112

BAGLYGTEGLAS

40.223.112

BAGLYGTEGLAS

40.207.112

BAGLYGTE

40.234.002

BAGLYGTEGLAS

40.204.112

LYGTEGLAS, VE., M/ REFLEKS

40.253.111

Lygteglas, baglygte

40.257.112

BAGLYGTE LC8 M/ REFLEKS V.

40.253.013

LYGTEGLAS, BAGLYGTE

KL.35470751

Lygteglas, baglygte

40.211.112

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af baglygter til bilen

Hvis du ikke ved, hvilke lygter der passer til lige netop din bil, har vi gjort det ekstra nemt for dig. Du finder dine nye baglygter til bilen ved at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, som du finder øverst på siden. Herefter får du vist en oversigt over alle de lygter, som er kompatible med din bil. Uanset om du mangler nye baglygter, forlygter, nummerpladelys eller andre pærer, så finder du det hele ved brug af nummerpladesøgeren.

Monter selv din baglygte

Er du bare en smule ferm med fingrene, og har du en ældre bil, så kan du selv montere dine nye baglygter. Nogle gange kan det være nødvendigt at fjerne noget beklædning inde i bilen, men det er som oftest nemt at komme til. Vær opmærksom på at lygten kan være varm, ligesom de omkringliggende dele kan være meget varme.

Læs gerne bilens instruktionsbog igennem inden du går i gang med at udskifte baglygten. Er din bil af nyere dato, kan det være svært at montere en ny baglygte, hvorfor det er en god ide at køre et smut forbi værkstedet.

Udskiftning af en pære i din baglygte

Når du skifter pæren i din baglygte, bør du være forsigtig med at røre glasset på den nye pære. Fedtet fra dine hænder reducerer pærens levetid. Derudover skal du være opmærksom på, at de nye pærer matcher de gamle. Dette gøres ved at sammenligne spændingen (V) og watt (W), der selvfølgelig skal være ens.

Det er meget nemt at skifte pæren i baglygten - ofte tager det ikke mere end 10 minutter alt afhængig af bilmodel. Er du i tvivl om, hvordan du skal skifte dine pærer, kan du tjekke bilens instruktionsbog eller kontakte en af vores kompetente medarbejdere, så vejleder vi dig med glæde.

Vigtigt med gode baglygter

Du skal sørge for, at baglygterne altid fungerer korrekt - både for din egen og medtrafikanternes skyld. Loven siger, at du i lygtetændingstiden skal køre med baglyset tændt. Er lygterne slukket eller melder fejl, får du en bøde.

Har du en nyere bil, så vær opmærksom på at dine lygter ikke nødvendigvis tænder automatisk.