Brændstofsystem

Her på siden finder du alle de reservedele, som passer ind i bilens brændstofsystem.

Brændstofsystemet har stor betydning for bilens funktion - uden brændstof fungerer bilen ikke. Brændstofsystemer har til formål at rense brændstoffet og sende det videre ud til bilens motordele. Selve brændstofsystemet består af en brændstoftank, som udover brændstoffet, indeholder en brændstofpumpe, koblingsslange, injektorer og en brændstofskinne, såfremt der er tale om en dieselbil.

Det er pumpen, som transporterer brændstoffet videre ud i systemet. Først skal brændstoffet gennem filteret, som renser det for urenheder. inden det når karburatoren eller indsprøjtningssystemet.

Brændstofsystem til bilen varierer alt efter, om der er tale om en benzin- eller dieselmotor. Brændstof-luft blandingen fremstilles i forbrændingskammeret i en dieselmotor, mens det i en benzinmotor fremstilles i indsprøjtningssystemet.

Dele til et nyt brændstofsystem

Med over 200.000 varenumre på lager kan det være svært at finde frem til den reservedel, du står og mangler. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bruge nummerpladesøgeren, når de søger efter en specifik reservedel. Det eneste du skal gøre, er at indtaste bilens nummerplade i søgefeltet, hvorefter systemet automatisk matcher de reservedele, der passer med lige netop din bilmodel.

Uanset om du søger efter brændstofsystem til personbil eller til erhverv, bliver du præsenteret for en fyldestgørende liste, som indeholder alt lige fra brændstoffilter og ventiler til trykregulator og tankmåler. Herved undgår du at bestille den forkerte del hjem.

Din erfarne og pålidelige forhandler

Med mere end 40 år i branchen har vi opbygget gode og sunde relationer til en lang række samarbejdspartnere og producenter. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor udvælger vi nøje vores autodele, når vi forhandler med vores producenter og leverandører. Du kan derfor trygt handle på refako.dk eller kigge forbi en af vores landsdækkende butikker.

Vores personale vil med glæde dele ud af deres ekspertise samt rådgive dig i valget af autodele eller i montering af dine nyindkøbte dele.

Reservedele til fair priser

Lavere priser er ikke ensbetydende med lavere kvalitet. Hos Refako forhandler vi kun reservedele af høj kvalitet - det er de samme professionelle reservedele, som producenterne leverer til bilfabrikkernes førstegangsmontage.

Grunden til de konkurrencedygtige priser skyldes vores gode relationer og mange år i branchen. Vi ved, hvordan priserne skal forhandles, så de kommer kunderne til gode. Derfor kan vi med garanti sige, at din bil får et billigt brændstofsystem, når du køber reservedele på refako.dk