Tankmåler

På refako.dk finder du mere end 200.000 varenumre, hvor du med garanti kan finde en ny tankmåler, som passer til lige netop din bilmodel.

Selvom vi sælger vores reservedele til konkurrencedygtige priser, afspejler det langt fra kvaliteten. Alle autodele er nemlig af allerhøjeste kvalitet. Hvis du er på udkig efter reservedele til bilens brændstofsystem, såsom en trykregulator, brændstoftank eller koblingsslange, så finder du det lige hér.

Sensor, reservetank
Restsalg

TOP.700 949

Pakning, tankmåler

KL.00540092

Pakning, tankmåler

KL.16230092

Pakning, tankmåler

KL.20210092

Pakning, tankmåler

KL.20210093

Pakning, tankmåler

KL.25990095

Pakning, tankmåler

KL.25990096

Pakning, tankmåler

KL.29990092

Pakning, tankmåler

KL.29990093

Pakning, tankmåler

KL.34320092

Pakning, tankmåler

KL.34370092

Pakning, tankmåler

KL.34390093

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Tankmåler - hvad er det?

En tankmåler måler bilens brændstofniveau, og er derfor en uundværlig del af bilen. Uden måler er det meget svært at vurdere, hvor meget brændstof der er tilbage i tanken. Inde i tanken sidder en censor, som er forbundet til navigationsterminalen. Det er denne, som registrerer målingen af brændstof.

Tegn på en defekt tankmåler

Hvis du pludselig observerer, at måleren viser et ukorrekt brændstofniveau, selvom du har tanket tanken fuld, kan det være et tegn på en defekt tankmåler. Det kan også være, at måleren stiger og falder under kørsel, eller hvis du får en indikation for, at tanken er tom, selvom du med sikkerhed ved, at der stadig er brændstof i tanken.

Hvornår skal tankmåleren udskiftes?

Når de første tegn på en defekt måler viser sig, er det vigtigt at køre forbi dit lokale værksted og få undersøgt problemet.

I nogle tilfælde kan det være nok at rengøre tankmålerens kontakter i tilfælde af, at de er oxiderede, og andre gange skal viserne blot justeres. Men hvis skaden er mekanisk, er der ikke andet for end at udskifte tankmåleren.

Køb af tankmåler til bilen

Når du handler på refako.dk er du garanteret en billig tankmåler, da vores priser er yderst konkurrencedygtige. Vi har et bredt udvalg af tankmålere, som passer til de fleste biler.

For at finde frem til lige præcis den måler, som passer til din bilmodel, anbefaler vi, at du anvender vores nummerpladesøger. Indtast blot bilens nummerplade og få vist en liste over de dele, som matcher din bil.

Vi har mange års erfaring i branchen

Har du brug for rådgivning omkring montering eller valg af reservedele, så står vores personale klar til tage imod dine spørgsmål - også hvis det drejer sig om at finde den rette tankmåler til din personbil.

Vi har solgt professionelle reservedele i over 40 år, og har med årene opbygget en suveræn kundeskare af både private og erhvervskunder. Refako står også til rådighed, hvis du mangler reservedele til din varevogn, lastvogn, trailer/anhænger eller bus.