Trykregulator

Er din trykregulator defekt? Se vores udvalg af reservedele til bilens brændstofsystem her på siden. Med over 200.000 varenumre på refako.dk har vi med garanti de reservedele og trykregulatorer, som du netop står og mangler til en konkurrencedygtig pris.

Om bilens trykregulator

Trykregulatoren sidder i bilens brændstofsystem, og har til formål at regulere og holde brændstoftrykket på et stabilt niveau. Her sikres en gnidningsfri motorfunktion samt lavt brændstofforbrug.

Der findes både en mekanisk og en elektronisk trykregulator. Den mekaniske sikrer et flow ved brug af en membran og en fjeder. Når trykket er normalt, holdes fjederen stabilt.

Stiger trykket, åbner membranen sig ved hjælp af fjederen og kompenserer for trykket. Falder trykket derimod, lukker membranen sig, så trykket igen kan stige.

Den mekaniske regulator anses som yderst pålidelig og holdbar, men som på grund af det mekaniske pres har en vis holdbarhed.

Den elektroniske trykregulator regulerer trykket ved hjælp af en kontrolenhed, som styres af en solenoid ventil - det er ofte dieselbiler, som gør brug af elektroniske regulatorer. Den elektroniske regulator er langt mere præcis og pålidelig sammenlignet med den mekaniske. Det afspejler sig ligeså i prisen, som er markant højere i forhold til den mekaniske.

Trykregulatorens placering er forskellig alt efter, hvilket køretøj der er tale om, men som oftest er den placeret tæt på injektionen, som findes i motorblokken.

Hvornår er trykregulatoren defekt?

Hvis du opdager lækage, brud på membranen eller ødelagte fjeder, kan det være tegn på en ødelagt regulator. Det kan også være, at regulatoren er tilstoppet - dette kan du heldigvis nemt ordne selv, såfremt du skiller den ordentligt ad, og anvender en bremserens. Du kan selv montere en ny regulator, hvis du er fiks på fingrene. Du er velkommen til at kontakte en af vores afdelinger, hvis du ønsker vejledning i, hvordan du monterer en ny trykregulator.

Køb af trykregulator

Du finder nemt en billig trykregulator til personbil ved at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, som du finder øverst på siden. Herefter matcher systemet automatisk din bil med alle de autodele, vi har på lager.

Selvom vores trykregulatorer er billige, afspejler det langt fra kvaliteten. Når du handler på refako.dk, finder du kun professionelle reservedele af høj kvalitet. Gennem mange år i branchen har vi opbygget en lang række solide relationer med blandt andet leverandører og producenter, hvilket giver os de bedste betingelser for at forhandle os frem til vores konkurrencedygtige priser.

Hvis du mangler andre dele til brændstofsystemet, såsom en brændstofpumpe, tankmåler eller brændstoffilter, så finder du det hos Refako.