Brændstofpumpe

Står du og mangler en ny brændstofpumpe til din personbil, finder du på refako.dk et stort udvalg af reservedele i høj kvalitet til bilens brændstofsystem - herunder tankmåler, koblingsslange og ventiler. Vi har forskellige brændstofpumper på lager, og derfor anbefaler vi, at du anvender vores nummerpladesøger, som findes øverst på siden.

Brændstof, føderdel

TOP.110 852

Brændstof, føderdel

TOP.115 278

Brændstof, føderdel

TOP.721 477

Brændstofpumpe

TOP.820 986

Brændstofpumpe

TOP.107 348

Brændstof, føderdel

TOP.110 581

Brændstofpumpe

TOP.205 627

Brændstofpumpe

TOP.201 613

Brændstofpumpe

TOP.201 614

Brændstofpumpe

TOP.207 406

Brændstof, føderdel
Restsalg

TOP.722 048

Brændstofpumpe
Restsalg

TOP.108 819

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Brændstofpumpe - hvad er det?

Brændstofpumpen er en yderst vigtig del af køretøjets brændstofsystem. Pumpen har til formål at transportere brændstof fra køretøjets brændstoftank, frem til motorens brændstofstyring.

En defekt pumpe påvirker bilens funktion, så den ikke længere kører optimalt. Hvis du er fiks på hænderne, er det muligt at udskifte pumpen selv. Føler du dig ikke tryg ved opgaven, bør du altid overlade arbejdet til en mekaniker.

Hvornår skal brændstofpumpen udskiftes?

Hvis du pludselig mærker en forandring i motorkraften eller et lavt tryk i brændstofsystemet, kan det være tegn på, at der er noget galt med brændstofpumpen. Det kan også være, at motoren ikke vil starte, at operationslyden lyder anderledes, eller at bilen accelerer langsomt, når du trykker speederen i bund. Hvis dette er tilfældet, bør du køre på værkstedet og få en mekaniker til be- eller afkræfte problemet, hvorefter pumpen udskiftes med en ny.

I visse tilfælde er det dog muligt at reparere brændstofpumpen. Hvis den er forurenet, kan den skilles ad og vaskes i en bestemt væske.

Køb af brændstofpumpe

Vi ved, hvor svært det kan være, at finde frem til de rigtige reservedele, og derfor har vi gjort det nemt for vores kunder, så du i ro og mag kan finde frem til de rette reservedele hjemme fra stuen. Når du indtaster din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, som er placeret øverst på siden, får du vist en liste over alle de reservedele, som passer til din bil.

Systemet matcher alle autodele med din bilmodel og årgang. Skulle der mod forventning mangle nogle reservedele på listen, som du skal bruge, er du som altid velkommen til at kontakte os.

Vi har mange års erfaring i branchen

Du kan trygt bestille en billig brændstofpumpe på refako.dk. Efter mange år i branchen har vi opbygget en solid kundeskare og ekspertise, som vi glædeligt deler ud af. Vores kunder tæller både private og erhverv, hvilket må anses som et kvalitetsstempel på vores gode service og kvalitetsreservedele. Hvis du undrer dig over vores konkurrencedygtige priser, kan vi roligt fortælle dig, at vi gennem forhandlinger og de rigtige leverandører kan levere de bedste autodele til fordelagtige priser.