Brændstoffilter

Skal du have skiftet dit brændstoffilter, så finder du nemt det filter, der passer til lige netop din bil her på siden. Hos Refako sælger vi reservedele af allerhøjeste kvalitet til blandt andet bilens brændstofsystem. Uanset om du er på udkig efter et brændstoffilter til personbil, en brændstoftank, tankmåler eller måske en ny trykregulator, så finder du det hele på refako.dk.

Brændstof-filter
Restsalg

H7052WK10

Brændstof-filter

E85KPD146

Brændstof-filter

H101WK

Brændstof-filter

H104WK

Brændstof-filter

H70WK02

Brændstof-filter

E446KPD318

Brændstof-filter

H103WK

Brændstof-filter

H232WK

Brændstof-filter

E72KP02D107

Brændstof-filter

H70WK08

Brændstof-filter

H70WK05

Brændstof-filter

E640KPD185

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Hvad gør et brændstoffilter?

Et brændstoffilter er en filterenhed, der typisk findes i bilmotorer. Det sørger for, at rust, snavs og andre forureninger filtreres fra brændstoffet således, at det brændes mere effektivt.

Hos os er det muligt at få et brændstoffilter med vandudskiller, der har den fordel, at filteret kan opsuge kondensvandet, som dannes i brændstoftanken. Med et filter med vandudskiller kommer der derfor ikke vand i motoren, som forårsager dårlig motorgang.

Hvordan skifter man brændstoffilteret?

Det er meget forskelligt, hvordan man skifter brændstoffilteret. Det afhænger af, hvilken bil du har. Det er vigtigt, at du finder et filter, der er magen til det, som i forvejen sidder på bilen. Det er ligeledes vigtigt, at du omhyggeligt tjekker, hvordan det gamle filter monteret, før du giver dig i kast med at udskifte det.

Kan man selv skifte brændstoffilter på en diesel bil?

Det kan være en større reparation, at skulle udskifte sit brændstoffilter - især hvis du ejer en diesel bil. Hvis du ikke er bilkyndig, anbefaler vi ikke, at du giver dig i kast med opgaven.

Hvis filteret ikke monteres ordentligt, kan dieselbilen risikere at suge luft ind i stedet for brændstof. I værste fald kan det resultere i, at bilen ikke kan køre.

Køb af brændstoffilter

Er du på udkig efter et billigt brændstoffilter, er du kommet til det rette sted. Selvom vores priser er konkurrencedygtige, går vi ikke ned på kvalitet. Vi ønsker, at gøre det nemt for vores kunder, og derfor har vi udviklet en smart nummerpladesøger, så du blot skal indtaste bilens nummerpalde, hvorefter du bliver præsenteret for en liste, som indeholder alle de reservedele, der passer til din bilmodel og årgang.

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med valg af nyt brændstoffilter, hvis du er i tvivl om, hvilket et du skal vælge. Vores personale har mange års erfaring fra bilbranchen, og deler gerne ud af deres viden, uanset om du er på udkig efter brændstoffiltre, ventiler eller brændstofpumpe. Vi rådgiver dig også gerne i montering af dine nyindkøbte reservedele - giv os blot et kald over telefonen eller kig forbi en af vores mange butikker. Du finder en liste over vores butikker lige her.

FAQ

Hvornår skal man skifte brændstoffilteret?

Oplever du, at din bil har problemer med at starte, så kan det være fordi, at brændstoffilteret er tilstoppet. Da filteret er lavet til, at skulle sortere snavs, rust og andre forurenende stoffer fra brændstoffet, så er det naturligt, at det på et tidspunkt bliver tilstoppet og skal skiftes.

Når det er tilstoppet, har motoren sværere ved at få tilført tilstrækkeligt brændstof. I din servicebog kan du se, hvornår producenten foreskriver, at du skal skifte filter.