Brændstoffilter

Skal du have skiftet dit brændstoffilter, så finder du let præcist det filter, der passer til netop din bil. Ved at indtaste dit nummerpladenummer i søgefeltet her siden, får du kun vist de filtre der kan monteres i din bil.

Hvad gør et brændstoffilter?

Et brændstoffilter et en filterenhed, som typisk findes i bilmotorer. Det sørger for at rust, snavs og andre forureninger filtreres fra brændstoffet, således det brændes mere effektivt.

Hos os er det muligt at få et brændstoffilter med vandudskiller, der har den fordel at filteret kan opsuge det kondensvand, som dannes i brændstoftanken. Med et filter med vandudskiller kommer der derfor ikke vand i motoren, som forårsager dårlig motorgang.

Brændstof-filter
Restsalg

H7052WK10

Brændstof-filter

E75KD42

Brændstof-filter

E85KPD146

Brændstof-filter

H232WK

Brændstof-filter

H413WK

Brændstof-filter

H104WK

Brændstof-filter

H278WK

Brændstof-filter

H70WK02

Brændstof-filter

H70WK08

Brændstof-filter

H103WK

Brændstof-filter

E444KPD308

Brændstof-filter

H350WK

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Hvordan skifter man brændstoffilteret?

Det er meget forskelligt, hvordan man skifter brændstoffilteret. Det afhænger af, hvilken bil du har. Det er vigtigt, at du finder et filter, der er magen til det som i forvejen sidder på bilen.

Det finder du let, her på siden ved at skrive nummerpladenummeret i søgefeltet. Det er ligeledes vigtigt, at du grundigt tjekker, hvordan det gamle er monteret.

Kan man selv skifte brændstoffilter på en diesel bil?

Det kan være en større reparation at skulle udskifte sit brændstoffilter - især på en diesel bil.Hvis man ikke er bilkyndig, så anbefaler vi hos Refako ikke at man selv skifter brændstoffiltret.

En dieselbil kan risikere at suge luft i stedet for brændstof, hvis det ikke bliver monteret ordentligt vil bilen. I værste fald kan det resultere i at bilen ikke kan køre.

Hvornår skal man skifte brændstoffilteret?

Oplever du at din bil har problemer med at starte, så kan det være at brændstoffilteret er tilstoppet. Da filteret er lavet til at skulle sortere snavs, rust og andre forurenende stoffer fra brændstoffet, så er det naturligt at det på et tidspunkt bliver tilstoppet og skal skiftes.

Når det er tilstoppet, så gør det det svære for motoren at få tilført tilstrækkeligt brændstof, som den skal bruge til at køre ordentligt. I din servicebog kan du se, hvornår producenten foreskriver at du skal skifte filter.