Brændstoftank

Brændstoftank/-dele til din bil

Er du på udkig efter en ny brændstoftank, finder du et stort udvalg på refako.dk. Vores sortiment består at over 200.000 reservedele, som alle er af den bedste kvalitet. Vi mener, at alle biler fortjener de bedste reservedele til en konkurrencedygtig pris, så de kan holde sig kørende mange år frem i tiden.

Ordet brændstoftank beskriver meget godt i sig selv, hvad formålet med karosseridelen er. Tanken opbevarer bilens brændstof, benzin eller diesel. Brændstoffet bliver liggende i tanken, og er med til at skabe fremdrift, når du starter din bil og kører afsted. Brændstoftanken er derfor en integreret del af bilen, som forekommer i forskellige versioner og materialer: plast, aluminium eller rustfri stål.

Det er sjældent, at bilens brændstoftank beskadiges. Det er som oftest, hvis bilen involveres i uheld eller udsættes for korrosion.

De fleste producenter af tanke foretrækker plastiktanke, da de er billigere og nemmere at

producere i alskens former. Derudover er levetiden særlig holdbar, da plast ikke ruster.

Det er også nemmere at udskifte en plastiktank, hvorimod en tank i stål eller aluminium først skal svejses sammen.

Monteringsbånd, brændstoftank

KL.5507897

Brændstoftank

KL.0054007

Brændstoftank

KL.0054009

Brændstoftank

KL.0055008

Brændstoftank

KL.0920008

Brændstoftank

KL.1103008

Brændstoftank

KL.1106008

Brændstoftank

KL.1135008

Brændstoftank

KL.1604008

Påfyldningsstuds, brændstoftank

KL.1604529

Påfyldningsstuds, brændstoftank

KL.1617528

Påfyldningsstuds, brændstoftank

KL.1617529

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Hvilken brændstoftank skal du vælge til din bil?

Vi har mange billige brændstoftanke på lager, og du kan helt sikkert finde en, som passer til lige netop din bil. Tankene er lige så forskellige som biler, og det gælder derfor om at vælge en tank, som passer til bilens model.

Dette gøres nemt ved blot at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, så får du vist en liste over brændstoftanke og reservedele, som passer til din bilmodel og årgang.

Mangler du andre dele til din brændstoftank?

Ud over salg af brændstoftanke til bilen finder du også et mindre udvalg af dele til tanken. Det kan eksempelvis være en brændstofpumpe eller et monteringsbånd. Delene er også tilpasset de forskellige bilmodeller.

Erfarne og veluddannede medarbejdere giver fantastisk rådgivning

Hos Refako har vi mange års erfaring med biler og autodele. Vi har derfor den nødvendige ekspertise til at rådgive dig om brændstoftanke og dele hertil. Når vi forhandler autodele, så forhandler vi også vores viden. Vores viden og erfaring gør nemlig, at vi ved, hvilke produkter der er bedst til din bil, og hvordan de skal monteres.

Vi forhandler autodele til både professionelle og private kunder.

Derfor kan du nemt og trygt købe din brændstoftank på refako.dk og samtidig få hurtig levering. Hvis du handler for mere end 400 kr, er fragten gratis.