Ventiler

Hos Refako finder du et stort udvalg af reservedele til bilen. Med over 200.000 varenumre på lager tilgodeser vi de fleste bilmærker - og skulle der være en reservedel, du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan få den hjem. Mangler du nye ventiler til bilens brændstofsystem, er du kommet til det helt rette sted.

Udluftningsventil, brændstoftank

KL.3724526

Udluftningsventil, brændstoftank

KL.6808525

Udluftningsventil, brændstoftank

KL.6820525

Udluftningsventil, brændstoftank

KL.8141528

Udluftningsventil, brændstoftank

KL.8193527

Udluftningsventil, brændstoftank

KL.8173525

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Ventiler til personbiler

Ventilen sidder i bilens brændstofsystem, som er placeret mellem indsugningsmanifolden og brændstoftanken. Ventilen, også kaldet udluftningsventilen, i brændstoftanken har til formål at lade luften komme ind i tanken, så trykket bliver det samme som omgivelserne - det vil sige at vakuum udlignes. Opsugeren, der sidder inde i ventilen, indeholder aktivt kul, som kondenserer benzindampene fra brændstoftanken. Ventilen fungerer korrekt, når kondensen udluftes og tømmes væk uden problemer, og det er her, at der gøres brug af den elektromagnetiske ventil.

Hvornår er ventilen defekt?

Hvis du pludselig opdager, at bilens køreegenskaber forringes, eller hvis der lugter af benzin i kabinen, kan det være tegn på en defekt udluftningsventil. Det kan også være, at der opstår hvislelyde ved benzindækslet, eller at der er nedsat tomgang.

Når først ventilen er defekt, kan den ikke repareres. Vi anbefaler ikke, at du udskifter ventilen selv, men i stedet får en mekaniker til det for korrekt montering.

Køb af ventiler - så nemt er det

Er du i tvivl om, hvilke ventiler der passer til din bil, så kan vi hurtigt berolige dig med, at vores nummerpladesystem automatisk finder frem til lige præcis de dele, der passer til din bilmodel. Indtast blot bilens nummerplade i søgefeltet hvorefter du præsenteres for en liste, som indeholder de ventiler, der matcher din bil.

Uanset om du mangler nye ventiler, brændstoffilter, trykregulator eller tankmåler, så finder du det hele på refako.dk - ved hjælp at samme fremgangsmåde.

Selvom vores priser er konkurrencedygtige, påvirker det ikke autodelenes funktion - vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores kunder tæller både private og erhverv, hvilke siger noget om kvaliteten på vores professionelle reservedele. Du kan derfor trygt købe dine billige ventiler på refako.dk.

Over 40 år i branchen

Vi har solgt reservedele og performance parts til danske bilejere i over 40 år. Vores ekspertise kommer alle vores kunder til gode - vi sidder klar til at vejlede dig i valget af autodele eller montering af dine nyindkøbte dele. Uanset om du er ejer af en personbil, lastbil, varevogn eller bus, har vi altid en medarbejder, som kan hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger eller kontakte os over telefonen.