Log ind Søg vare Person/varevogne Trailere El og lygter Universal
Skift til
Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Bremsekaliber

Oplever du, at dine bremser ikke slipper, når du slipper bremsepedalen og siger en lyd, som om der er friktion mellem to stykker jern? Så er det måske fordi, at en bremsekaliber trænger til at blive skiftet ud. På refako.dk kan du søge mellem mere end 200.000 varenumre fordelt på mærke og model. Indtast bilens registreringsnummer og du får hurtigt vist en oversigt over reservedele, som passer til netop din bil. Du slipper for at trawle mange forhandlerhjemmesider igennem, for at finde de bremsekalibre, som passer til din bil.

Spotpriser på bremsekalibre

Med mere end 40 år i branchen har vi forhandlet os frem til skarpe priser ved vores forhandlernetværk, som også leverer autoreservedele til bilfabrikkerne. Vi aftager store mængder og det vender vi til din fordel ved at tilbyde attraktive priser på blandt andet bremsekaliber, bremseklodser, hjullejre og bremseskiver. Shop online på refako.dk eller mød vores servicemindede personale i din lokale Refako-butik. Du finder din Refako-butik ved at klikke på ”find os”.

Kvalitet i højsæde

For os er kvalitet et altoverskyggende element og en forudsætning for sikkerhed under kørsel og kundetilfredshed. Når du udskifter de gamle bremsekalibre med nye, er det altafgørende, at du efterfølgende er tilfreds med dit køb. Svigter produktet af en eller anden årsag, vil det have indflydelse på din tilfredshed, og netop derfor har vi kun autoreservedele, som vi kan stå 100% inde for.

Kompetent rådgivning

Kan du godt li’ at spare penge på værkstedsregningen ved selv at skifte en bremsekaliber eller et hjullejer, er du godt hjulpet på vej, når du vælger at købe dine reservedele hos os. Vi kender de fleste bilmærker og modeller lige fra Hyundai til Volkswagen og guider dig gerne til køb af de rette bremsekalibre samt vi gerne vejleder dig i forhold til montage. For os er det vigtigste, at du er tilfreds med dit køb og får den bedste vejledning, så du føler dig godt klædt på.

Mere end bare autoreservedele

Har du en trailer eller campingvogn, måske er du erhvervsdrivende og har lastbiler eller busser – hos Refako finder du lige, hvad du søger. Slå lastbilens eller bussens registreringsnummer op og systemet lister hurtigt reservedele op, som passer til den givne model. Nemt og enkelt. Spar tid og handl dine reservedele ét sted!


Populære reservedele i denne kategori

Bremsekaliper
Bremsekaliper
dobbelte artikelnumer: 211005
Materiale: Støbejern
Producentbegrænsning: ATE
Calipertype: Kaliber (2 stempler)
Diameter [mm]: 48 mm
til bremseskivetykkelse [mm]: 12.6 mm
til bremseskivediameter [mm]: 250 mm
 
dkk 843,75
SE MERE
Trykstykker
Trykstykker
Bremsekaliber trykstykke sæt


 
dkk 730,00
SE MERE
Ankerplade
Ankerplade
Ankerplade V.
Passer til ventilerede skiver

 
dkk 697,50
SE MERE
Tilbehørssæt, bremsebakker
Tilbehørssæt, bremsebakker
Z-kam. Manchet for drev
 
dkk 150,00
SE MERE
Skrue, bremsekaliper
Skrue, bremsekaliper
BOLT
M16X1,5
ANTAL PR. AKSEL: 10
 
dkk 111,25
SE MERE
Tilbehørsæt, bremsekaliper
Tilbehørsæt, bremsekaliper
FØRINGS-/TÆTNINGSSÆT
INCL. POS. 70.1-70.6, 080
ANTAL PR. AKSEL: 2
 
dkk 875,00
SE MERE
Glidebøsningssæt
Glidebøsningssæt
Glidebøsningssæt
ALTERNATIV FABRIKAT


 
dkk 867,50
SE MERE
Trykstykke
Trykstykke
Trykfods sæt med manchet
ORIGINAL KNORR


 
dkk 730,00
SE MERE
Manchet justerskrue
Manchet justerskrue
 
dkk 306,25
SE MERE


Se alle varer i denne kategori >>