Håndbremse

Leder du efter en ny håndbremse eller et håndbremsekabel, så er du landet på den rigtige side. Refako har et stort udvalg af højkvalitets håndbremser og tilbehør hertil. Når du skal finde den bremse, som passer bedst til din bil, så kan du med fordel bruge nummerpladesøgefunktionen her på siden.

På den måde får du præcist de produkter vist, der passer til netop din bil og dennes model.

Bremseklodser

222273

Bremseklodser

222571

Bremseklodser

223752

Bremseklodser

222389

Bremseklodser

222642

Bremseklodser - sæt til begge hjul

221571

Bremseklodser

221024

Bremseklodser - sæt til begge hjul

222350

Bremseklodser - sæt til begge hjul

223318

Bremseklodser - sæt til begge hjul

225702

Bremseklodser - sæt til begge hjul

2266003

Bremseklodser - sæt til begge hjul

229318

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Hvordan virker en håndbremse?

Der findes to forskellige håndbremser, hvor den ene er en mekanisk bremse og den anden er en elektronisk håndbremse.

Den elektroniske virker ved hjælp af kabler, som er koblet direkte til bremsen. Den primære forskel er bare at den elektroniske, der oftest sidder i nyere biler aktiveres elektronisk fremfor manuelt.

Håndbremsen - hvor mange hak?

En håndbremse må højst kunne trække 5 hak, hvor den ved flere hak er enten slidt eller skal justeres. Er den slidt eller oplever du at din håndbremse hænger, hvor håndbremsen sidder fast og konstant bremser, så trænger din bil til udskiftning af håndbremsekabel eller bremse.

Hvad skal en håndbremse kunne holde?

Håndbremsen skal kunne holde bilen i parkeret position. Føler du ikke, at din bremse virker ordentlig eller at den kan holde bilen på en let skråning, så anbefaler vi at du får udskiftet bremsen eller kablerne dertil.

Du finder let de produkter, som du skal bruge til at få din bremse til at fungere ordentligt her på siden.

Udskiftning af håndbremsekabel - hvor øvet skal man være?

Udskiftning af håndbremsekabel er forholdsvist simpelt, hvorfor det er en opgave, som kan udføres af de fleste.

Du finder let de dele, som du skal bruge hos os, således din bremse igen kan fungere normalt. Brug søgefeltet, således du får de helt rigtige produkter vist.

Hvad koster en ny håndbremse?

Hos Refako finder du de reservedele, som du skal bruge til særdeles lave priser. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket gør, at vi udvælger de bedste dele, ligesom vi har gode aftaler med producenterne, der sikrer, at vores priser er lave og konkurrencedygtige.

Hos os kan du ligeledes være sikker på, at produkterne er af højeste kvalitet, da vi ved at vores produkter skal give dig den bedste sikkerhed i trafikken.

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp eller rådgivning? Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummer 66 12 55 75 eller skriv til os på mail: kundeservice@refako.dk.