Tromlebremse

Hos Refako har vi alt, hvad du skal bruge, når du skal have monteret en ny tromlebremse eller udskiftet nogle af delene i bilens bremsesystem. Med mere end 200.000 reservedele i vores sortiment, finder du med garanti en reservedel, som passer til din bil. Skulle vi mod forventning ikke have det produkt, du leder efter, så hører vi gerne fra dig.

BREMSERENS - 500ML

B 11000

KERAMISK FEDT - 200ML

7016.MKE.K200

Bremsebakkesæt - sæt til begge hjul

2745705

Bremsebakkesæt

2739787

Bremsebakkesæt

2723810

Bremsebakkesæt
Restsalg

2752567

Bremsebakkesæt - sæt til begge hjul

2799520

Bremsebakkesæt

2739690

Bremsebakkesæt

2737736

Bremsebakkesæt

2745392

Bremsebakkesæt

2723730

Bremsebakkesæt - sæt til begge hjul

2737582

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Tromlebremser til personbil

Tromlebremsen ligner en tromle, og den er placeret i en bremsesko, som presses mod indersiden af tromlen under bremsning ved hjælp af en hydraulisk cylinder.

Da de indgår i den uaffjedrede vægt, er det ønskeligt, at de vejer så lidt som muligt. De fremstilles derfor oftest af aluminium med en indre ring af stål.

Varmeudviklingen i en bremse er høj, hvorfor tromlerne på hurtige biler altid er forsynet med køling og sommetider luftindtag, så luften har mulighed for at komme direkte ind i bremsen.

Tromlebremser bruges på de bagerste hjul ved mindre biler og varebiler, mens lastbiler og større varevogne har monteret bremserne på både for- og baghjul.

Når de er justeret korrekt, får du stor friktionsværdi stabilitet, meget nøjagtig pasform, lang levetid og maksimal pålidelighed.

Køb af tromlebremse til bilen

Du finder nemt en ny tromlebremse til bilen ved at indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren. Hvis du mangler andre dele til bremsesystemet, såsom bremserør, bremsevæske, håndbremse eller bremsekaliber, kan du ligeledes gå på opdagelse i vores store sortiment.

Du er velkommen til at kontakte vores kompetente personale, som gerne vejleder dig i købet af nye reservedele til bremsesystemet.

Husk vedligeholdelsen

For at vedligeholde tromlebremsen, således at den ikke sætter sig fast eller hænger, er det nødvendigt at adskille delene og rengøre dem. Du finder alt nødvendigt udstyr til rengøring og montering af nye tromlebremser på refako.dk.

Vi har erfaring med de fleste problemstillinger, du kan møde undervejs, når du skal adskille eller montere de nye reservedele, og derfor står vi gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Tromlebremser vs skivebremser

Skivebremser og tromlebremser er almindeligt anvendt i de fleste biler. Hvilken bremse der er bedst, handler i høj grad om, hvilken bilmodel du har, og under hvilke forhold der ofte køres. Ofte bremser en skivebremse bedre, men under sandede og støvede forhold egner tromlebremsen sig bedst.

Der kan opstå potentielle problemer ved begge typer bremser. Skivebremsens trædepuder og stempler kan sætte sig fast, mens skiven og bremseklodserne kan slides op.

Ved tromlebremser kan bremsecylinderen blive utæt, bremsebelægningen kan slides, eller bremsen kan blive mindre effektiv som følge af dårlig justering.