Skivebremse

Her køber du bremseskiver til bilen. Refako Autodele har et stort udvalg af kvalitets bremseskiver til en skarpe priser.

her på vores webshop kan du søge blandt mere end 200.000 varenumre. Vi har derfor med stor sandsynlighed den bremseskive, som præcis passer til netop DIN bil. Tast din bils registreringsnummer ind i nummerpladesøgeren øverst på hjemmesiden og vores system finder alle de bremseskiver, som passer til netop din bilmodel.

Billig pris på bremseskiver

Du kan købe bremseskiver til lave priser på vores webshop, fordi vi er gode til at forhandle varer hjem til vores webshop. På den måde kan du altid gøre en god handel af bremseskiver på refako.dk – webshoppen har åbent hele døgnet, så du i ro og mag kan finde de skivebremser, som passer til din bil uden at skulle skynde dig hjem fra job, for at nå i butikken, inden den lukker.

BREMSERENS - 500ML

B 11000

KERAMISK FEDT - 200ML

7016.MKE.K200

Bremseklodser

EBC.DP21479

Bremseklodser

EBC.DP21517/2

Bremseklodser

EBC.DP21907

Bremseklodser

EBC.DP21986

Bremseklodser

EBC.DP22016

Bremseklodser

EBC.DP2453

Bremseklodser

EBC.DP31035C

Bremseklodser

EBC.DP31229C

Bremseklodser

EBC.DP41657R

Bremseklodser

EBC.DP61118

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Bremseskiver sørger for din sikkerhed

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med køresikkerheden og det er derfor vigtigt at få skiftet bremseskiver, når de bliver nedslidt. Hos Refako forhandler vi kun bremseskiver af den bedste kvalitet, og dermed kan du altid være sikker på, at de lever op til de gældende lovkrav på området. Samtidig lægger vi vægt på lave priser, så alle har mulighed for at være kørende. Der er derfor rigtig gode grunde til at handle dine reservedele hos os.

Hurtig levering af dine skivebremser

Står du akut og skal bruge dine bremseskiver eller andre reservedele til din bil, er du godt hjulpet på vej, når du handler i webshoppen. Når du køber varer her sender vi dem til din privatadresse med hurtig levering, men du kan også købe skivebremser i en af vores fysiske butikker. Refako Autodele er landsdækkende. Du kan selv afhente dine varer i en af vores butikker, hvis du ønsker personlig vejledning af en af vores reservedels eksperter.

Brug for hjælp til at købe de rette skivebremser?

Er du usikker på, om du har fundet den rette skivebremse til din bil, sidder vores team af eksperter klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at skrive til os på kundeservice@refako.dk eller tage kontakt til din lokale Refako-forretning, hvor vores medarbejdere altid giver sig tid til at give den bedst mulige rådgivning. Du finder en Refako-butik nær dig på vores hjemmeside.