Bremserør

Hos Refako finder du et stort udvalg af bremserør. Vi har bremserør til stort set alle bilmærker- og modeller. Det eneste du skal gøre er at indtaste din nummerplade i søgefunktionen, så finder vi automatisk alle de reservedele, herunder bremserør, som passer til lige præcis din bil.

Bremserør i høj kvalitet

At have funktionsdygtige bremserør er afgørende for både din og dine medtrafikanters sikkerhed, da bremserørene spiller en væsentlig rolle i bilens evne til at bremse optimalt. Det er derfor vigtigt, at du hurtigt får udskiftet bremserørene i din bil, hvis de er slidt.
Hos Refako forhandler vi kun bremserør af høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Vores bremserør er rustfri og lever op til de gældende internationale standarder og specifikationer. Det er din garanti for et produkt af høj kvalitet.

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

712570

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713615

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

712233

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

712375

BREMSERØRSSÆT

712561

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

712612

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

712622

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713214

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713220

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713232

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713305

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713308

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Derfor bliver bremserør slidt

Mange fabriksmonterede bremserør er fremstillet af jern, da det er et billigere materiale end kobber. Derfor vil bremserørene ruste med tiden. Når det sker, er det nødvendigt at udskifte dem. En af de primære årsager til, at bremserørene ruster, er, at de er placeret et relativt udsat sted. Bremserørene bliver således udsat for både vind og vejr, herunder salt, snavs og vand. Derfor er det vigtigt løbende at tjekke om ens bremserør er i god stand, så de kan blive skiftet, inden de står helt af.

Hvis bremserørene er slidte eller rustne, kan bilen desuden ikke bestå det periodiske syn.

Man kan selve udskifte sine bremserør, men det anbefales at få en professionel til at stå for det, så man er sikker på, at bremserørene skiftes korrekt.

Typiske tegn på slidte bremserør

Slidte eller rustne bremserør bliver ofte først opdaget ved en tilfældighed, når bilen skal til det periodiske syn. Her vil bilen ikke kunne blive godkendt, hvis ikke bremserørene er i god stand. Der er dog nogle tegn, man med fordel kan holde øje med, for at opdage slidte bremserør i tide. Generelt anbefales det at efterse bilens bremserør regelmæssigt, fx i forbindelse med dækskifte.

Et af de mest oplagte tegn på slidte eller defekte bremserør er, hvis du bemærker at din bil lækker bremsevæske eller at bremselængden er forlænget. Dette er typisk et tegn på defekte bremserør. Derudover kan vibrationer i bremsepedalen ved opbremsning ligeledes være et tegn på slidte bremserør.

Viser din bil et eller flere af overstående tegn på slidte eller defekte bremserør, er det vigtigt at du får udskiftet dem hurtigst muligt.

Hurtig levering af bremserør

De fleste mennesker er meget afhængige af deres bil – enten til at komme på arbejde, hente børn eller handle ind. Derfor har vi hos Refako 14 butikker fordelt over hele landet, hvor du kan afhente dine reservedele. Du kan bestille dine reservedele online og hente dem i en af vores butikker kun 30. minutter efter. Du vælger naturligvis selv, hvilken butik du vil afhente i, alt efter hvad der passer dig bedst. Uanset om du køber din reservedel online eller i en af vores mange butikker, får du altid en konkurrencedygtig pris, et produkt af høj kvalitet og professionel rådgivning og vejledning.