Bremserør

Står du og mangler nye bremserør til bilen, er du kommet til det rette sted. På refako.dk kan du gå på opdagelse blandt mere end 200.000 varenumre, hvor du blandt andet finder de nødvendige reservedele til bremsesystemet, herunder bremsekaliber, håndbremse og abs.

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

712570

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713615

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

712233

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

712612

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713305

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

713401

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

714562

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

714573

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

714741

BREMSERØRSSÆT
Restsalg

714788

BREMSERØRSSÆT

711004

BREMSERØRSSÆT

711202

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb nye bremserør til personbil her

Bremserørene har til formål at lede bremsevæsken gennem bremsesystemet og ud til hjulene. Inden væsken når ned til hjulene, skal den dog først igennem hovedbremsecylinderen. Bremserørene er placeret under bilen, så rørene har lettere ved at nå ud til hjulene.

Normalt er rørene lavet af jern, men mange vælger at udskifte dem med kobberrør, når det er tid til udskiftning. Grunden til dette er fordi, at kobber er rustfrit og har en lang holdbarhed. Når du trykker bremsepedalen ned, overføres det hydrauliske tryk gennem bremserørene.

Hvornår skal bremserørene udskiftes?

Hvis du opdager rust på bremserørene, er det en sikker indikator for, at rørene skal udskiftes. Rusten skyldes blandt andet sjap og salt fra vejene, som over længere tid går ind og forårsager rustangreb. Du kan med fordel tjekke bilens rør i forbindelse med hjulskift. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt bremserørene skal udskiftes, kan du altid forhøre dig hos din mekaniker.

Slidte og rustne bremserør kan forårsage lækage af bremsevæske, hvilket har betydning for bremsesystemets funktioner. I værste fald vil det påvirke bilens bremseevne negativt.

Hos Refako finder du alle nødvendige autodele og tilbehør i forbindelse med udskiftning af slidte eller rustne rør.

Bremserør pris

Vi ved, hvor svært det kan være at finde rundt i, hvilke reservedele, der passer til hvilke biler. Og derfor tilbyder vi vores kunder det brugervenlige nummerpladesystem, som viser en overskuelig liste over, hvilke reservedele der passer til din bil, årgang og model. Du vil også få vist priserne på de forskellige dele.

Indtast blot bilens nummerplade i nummerpladesøgeren, hvorefter du automatisk får vist alle de bremserør og dele, som passer til lige netop din bil.

Vi hjælper dig gerne på vej

Hos Refako værner vi om vores kunder, og vi har gennem mange år i branchen oparbejdet en solid kundeskare, der både tæller private og erhvervskunder. Dette siger også lidt om vores høje kvalitet. Vi står altid klar til at vejlede dig i valget af autodele samt montering af dine nyindkøbte dele, hvad enten det er bremseforstærker eller tromlebremse. Kontakt os over telefon eller besøg os i en af vores mange butikker - så finder vi i fællesskab frem til, hvilke bremserør der passer bedst til din bil.