Bremsesystem

Står du og mangler nye dele til bremsesystemet på din bil, er du kommet til det rette sted. Hos Refako forhandler vi et bredt udvalg af reservedele til stort set alle biler. Med over 200.000 varenumre på lager, har vi med garanti en reservedel, som passer til lige netop din bil.

Her på siden kan du finde bremser til alle typer biler. Bremser handler om sikkerhed – både for dig, dine familie og de andre trafikanter. Du må derfor aldrig gå på kompromis med kvaliteten af de reservedele, du skal købe til dine bremser. Alle reservedele til bremser, du finder på vores hjemmeside, er af allerbedste kvalitet, uanset om du mangler bremsevæske, bremseforstærker eller bremsekaliber.

Hvornår skal bremsesystemet udskiftes?

Bremsesystemet består af en lang række komponenter - både hydrauliske og mekaniske, hvis formål er at reagere hurtigt og sikkert, når der foretages en opbremsning. Bremsesystemet er så at sige altafgørende for, hvordan bilen håndterer en ulykke.

I dag er de fleste nyere biler udstyret med skivebremser ved både for- og baghjul, men sommetider ses der biler, vis baghjul er udstyret med tromlebremser.

Hvis du pludselig hører en skrabende støj, knirken eller skrigen, når du bremser er det som oftest fordi, der er fejl i bremsesystemet. Det kan også være, at du observerer vibrationer i rattet under opbremsning - dette tyder også på en fejl.

Når du vælger at reparere bremserne, er det vigtigt at udskifte delene i begge sider på bilen for at undgå en negativ påvirkning af bilens køreegenskaber.

Find nemt og bekvemt reservedele til bremsesystemet

Det kan være svært at finde frem til, hvilke reservedele der passer specifikt til din bil. Og derfor opfordrer vi til, at du anvender vores smarte nummerpladesøger. Du skal blot indtaste bilens nummerplade i søgefeltet, hvorefter du præsenteres for alle de reservedele, som passer til lige netop din bilmodel.

Vores personale er klar med hjælpen

Vores personale har mange års erfaring fra bilbranchen, og står altid klar til at rådgive dig i valget og montering af autodele - uanset om det er køb af ny håndbremse eller bremserør. Du er altid velkommen til at kontakte os over telefon eller kigge forbi en af vores mange butikker, som er placeret rundt omkring i landet.

Vi har dag-til-dag levering, hvilket betyder, at vi sender varen samme dag, hvis du bestiller inden kl. 17. Og handler du for mere end 400 kr, er fragten gratis.