Bremsekraftforstærker

Trænger din bil til at få udskiftet bremseforstærkerne, finder du hos Refako et bredt udvalg af reservedele til bremsesystemet. Alle vores autodele er af høj kvalitet, hvilket sikrer dig god holdbarhed og tryghed, når du kører videre ud på vejene.

Tryksensor, bremseforstærker

6PP 009 400-791

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Bremseforstærkerens funktion

Bremseforstærkeren, også kaldet en vakuumforstærker, er en sort rund del, som du finder mellem bremseskiven og mastercylinderen. Den er en vigtig del af bilens bremsesystem - uden den ville bremsen ikke fungere ordentligt, og du ville være til fare i trafikken - både for dig selv og for medtrafikanter. Forstærkeren har til formål at reagere med ekstremt høj kraft og bringe bilen sikkert til standsning, så snart du trykker på bremsen. Det er kraftenheden, som er med til at aktivere skivebremserne.

Hvornår skal bremseforstærkeren udskiftes?

Er din bremseforstærker defekt? Der er visse tegn, du bør være opmærksom på, så du undgår at udsætte dig selv eller dine medtrafikanter for fare. Hvis du pludselig skal lægge flere kræfter i foden for at trykke pedalen ned, kan det være tegn på en defekt bremseforstærker. Hvis bremsepedalen forbliver hård, efter du har startet motoren, eller hvis der høres støj fra forstærkeren, kan det være tegn på, at den er defekt.

Den mest hyppige årsag til defekte bremseforstærkere findes i de omkringliggende ventiler og slanger. Forstærkeren er nemlig afhængig af, at systemet er fuldstændig forseglet. Det vil sige, at der ikke må komme luft, væske eller andre dampe ind, da det vil påvirke forstærkerens funktion.

Udover at være til fare på vejene ødelægges bilens andre dele på sigt, hvilket blot øger prisen for en reparation. Derfor er vigtigt at køre forbi et værksted, så mekanikeren kan gennemgå bilens bremsesystem, så snart du fornemmer der er noget galt.

Køb bremseforstærker til personbil

Med mere end 200.000 produkter på lager kan det virke uoverskueligt at finde frem til den bremseforstærker, som passer til din bil. Men ved hjælp af vores brugervenlige nummerpladesøger system, kan du nemt finde frem til de reservedele, du har brug for, uanset om det er bremsevæske, bremsekaliber eller abs. Indtast blot bilens nummerplade og du vil blive præsenteret for en liste med reservedele, der passer til din bil.

Har du brug for vejledning?

Efter mange år i branchen har vi opbygget en ekspertise, som vi glædeligt deler ud af. Vores kunder tæller både private og erhverv, og vi har hjulpet vores kunder med spørgsmål i alle afskygninger. Vi vejleder dig gerne i valg og montering af autodele fra refako.dk.

Du er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, som er placeret rundt omkring i hele landet. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os fysisk, kan du altid kontakte os på telefon eller over mail.

FAQ

Hvordan virker en bremseforstærker?

Bremseforstærkeren har til formål at bringe bilen sikkert til standsning ved hjælp af et vakuumtryk, som aktiveres, når foden rammer pedalen.