Bremsekaliber

Her kan du købe bremsekalibre til bil og læse mere om denne reservedel.
Hvis du oplever, at dine bremser ikke slipper, når du slipper bremsepedalen og bremserne siger en lyd, som om der er friktion mellem to stykker jern?

Så er det måske fordi, at en bremsekaliber trænger til at blive skiftet ud. På refako.dk kan du søge mellem mere end 200.000 varenumre fordelt på mærke og model og vi har helt sikkert en bremsekaliber til netop din vil.

Indtast bilens registreringsnummer og du får hurtigt vist en oversigt over bremsekalibre og reservedele, som passer til netop din bil. Du slipper for at trawle mange forhandlerhjemmesider igennem, for at finde de bremsekalibre, som passer til din bil da vi har til alle bilmærker.

Bremsekaliber

2147171

Bremsekaliber

2147172

Bremsekaliber

213578

Bremsekaliber

2147275

Bremsekaliber

2147278

Bremsekaliber

212377

Bremsekaliber

2125146

Bremsekaliber

2136278

Bremsekaliber

2137123

Bremsekaliber

213749

Bremsekaliber

219960

Bremsekaliber

212378

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Bremsekaliber pris

Du finder prisen på vores bremsekaliber reservedele her på siden ved at søge med din nummerplade. Som førnævnt, indtaster du blot din bils registreringsnummer i nummerpladesøgeren og så finder du prisen på den bremsekaliber du mangler.

Med mere end 40 år i branchen har vi forhandlet os frem til skarpe priser ved vores forhandlernetværk, som også leverer autoreservedele til bilfabrikkerne.

Vi aftager store mængder og det vender vi til din fordel ved at tilbyde attraktive priser på blandt andet bremsekaliber, bremseklodser, hjullejre og bremseskiver. Shop online på refako.dk eller mød vores servicemindede personale i din lokale Refako-butik. Du finder din Refako-butik ved at klikke på ”find os”.

Bremsekaliber hvor Kvalitet er i højsæde

For os er kvalitet et altoverskyggende element og en forudsætning for sikkerhed under kørsel og kundetilfredshed. Når du udskifter de gamle bremsekalibre med nye, er det altafgørende, at du efterfølgende er tilfreds med dit køb. Svigter produktet af en eller anden årsag, vil det have indflydelse på din tilfredshed, og netop derfor har vi kun autoreservedele, som vi kan stå 100% inde for.

Kompetent rådgivning

Kan du godt li’ at spare penge på værkstedsregningen ved selv at skifte en bremsekaliber eller et hjullejer, er du godt hjulpet på vej, når du vælger at købe dine reservedele hos os. Vi kender de fleste bilmærker og modeller lige fra Hyundai til Volkswagen og guider dig gerne til køb af de rette bremsekalibre samt vi gerne vejleder dig i forhold til montage. For os er det vigtigste, at du er tilfreds med dit køb og får den bedste vejledning, så du føler dig godt klædt på.

Mere end bare autoreservedele

Har du en trailer eller campingvogn, måske er du erhvervsdrivende og har lastbiler eller busser – hos Refako finder du lige, hvad du søger. Slå lastbilens eller bussens registreringsnummer op og systemet lister hurtigt reservedele op, som passer til den givne model. Nemt og enkelt. Spar tid og handl dine reservedele ét sted!