Kølervæske

Pas godt på din bils kølesystem med en kølervæske fra refako.dk. Her på siden finder du både gul, blå og rød kølervæske, som sikrer optimal funktion af kølesystemet. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge hvilke reservedele der passer til din bil.

KØLERVÆSKE BLÅ - 2,5L

KV 2.5L M

KØLERVÆSKE G30 RØD - 5L

KV 5L RED

KØLERVÆSKE G30 RØD - 2.5L

KV 2.5L RED

KØLERVÆSKE BLÅ - 5L

KV 5L M

KØLERVÆSKE G30 RØD - 1L

KV 1L RED

KØLERVÆSKE G30 RØD - 60L

KV 60L RED

KØLERVÆSKE BLÅ - 60L

KV 60L M

KØLERVÆSKE G05 GUL - 5L

KV 5L GUL

KØLERVÆSKE G05 GUL - 60L

KV 60L GUL

MIDLAND LONG-LIFE XT-COOLANT - 60L

7012.72021-60L

KØLERVÆSKE BLÅ - 1L

KV 1L M

MIDLAND LONG-LIFE XT-COOLANT 25L

7011.72021-25L

MIDLAND FROSTVÆSKE G1 - 60L # RESTSALG #
Restsalg

7012.72022-60L

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af kølervæske til bilen

Har du styr på, hvilken kølervæske du skal vælge til din bil? Væsken fås i forskellige farver alt efter alder og motortype, og for at sikre en optimal funktion, er det vigtigt at vælge den rette væske. Heldigvis er det ikke særlig svært at finde frem til den rette væske til bilen. Uanset om du mangler en gul kølervæske eller kølervæske i rød, skal du blot indtaste bilens nummerplade i vores nummerpladesøger, hvorefter du får vist udvalget af færdigblandet kølervæsker, som passer til din bilmodel.

Hvad koster kølervæske?

Prisen for ny kølervæske varierer alt efter farve, og hvor mange liter du køber. Du kan f.eks. vælge mellem gul kølervæske 60 liter eller 5 liter. Du opnår en større besparelse ved at købe flere liter ad gangen, men samtidig optager en større dunk mere plads i garagen.

Vi går ikke på kompromis

Hvis der er noget, der har holdt os kørende gennem mere end 50 år, så er det vores reservedele af høj kvalitet. Når det drejer sig om biler, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores konkurrencedygtige priser er et resultat af mange års aftaler og forhandlinger med vores leverandører - som i øvrigt leverer til bilfabrikkernes førstegangsmontage. Vi kan tilbyde dig den bedste pris på professionelle reservedele, uanset om du er ejer af en personbil, varevogn, lastvogn, bus eller trailer.

Søg blandt mere end 200.000 varenumre og find den kølervæske eller reservedel som er kompatibel med din bilmodel.

Kan du ikke finde den del, du går og mangler? Så spørg endelig vores kompetente medarbejdere til råds enten over telefon, mail eller kig forbi en af vores afdelinger.

Hurtig levering af reservedele på få dage

Hvis du klikker din nye røde kølervæske hjem inden kl. 17.00 på hverdage, sender vi pakken afsted samme dag. Vi går op i hurtig forsendelse, for der er intet værre end en bil, som ikke fungerer optimalt. De fleste bilejere er afhængige af deres bil til hverdagens gøremål, og derfor tilbyder vi hurtig forsendelse af dine nyindkøbte reservedele, heriblandt vores færdigblandet kølervæske.

Handler du for over 200 kr. betaler vi fragten kvit og frit. Du er også velkommen til at afhente dine varer med click & collect.

FAQ

Hvilken kølervæske til min bil?

Brug nummerpladesøgeren til at finde frem til hvilken kølervæske der passer til din bil.

Kølervæske blå eller rød?

Kølevæske har forskellige farver, ud fra deres sammensætning, men de er alle ethylenglycol baseret.

Væsken er tilføjet forskellige typer additiver, og farven kan være med til at identificere den korrekte kølervæske type, som din bil benytter.

Additiverne sørger for, at kølervæsken ikke er for aggressiv over for motorens metaller og gummipakninger. Det er derfor vigtigt at køre med den korrekte type kølervæske, og man bør ikke blande forskellige farvede kølervæsker.