Indvendig pleje

Er det tid til en indvendig rengøring af bilen, må du endelig ikke glemme at rense sæderne. Her på siden finder du vores bedste sæderens, som efterlader bilsæderne så gode som nye.

BASTA VINYL MAKE-UP - 300ML

B 09514

BASTA VINYL MAKE-UP MAT - 300ML

B 09714

INDTRÆKSRENS - 300ML

B 83859

BASTA RUDERENS NANO - 500ML

B 82229

SPLENDO RUDERENS - 300ML

B 80054

BELL ADD SELE SPRAY - 400ML

LL.2422

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Her finder du sæderens til bilen

Når du gør rent derhjemme, bruger du sikkert et rengøringsmiddel, som passer til de områder, der er beskidte. Det samme gør sig gældende, når det kommer til bilen. For at passe på det indvendige interiør og bilens tekstiler er det vigtigt at anvende en rens, som passer til formålet. Når det kommer til rengøring af bilens sæder, som hurtigt bliver beskidte - og særligt hvis du har hund eller børn omme på bagsædet, anbefaler vi, at bruge vores sæderens - også kaldet indtræksrens.

Produktet har konsistens som tørt skum, og kan bruges til rengøring af tekstiler og kunststof.

Køb din sæderens hos Refako og få samtidig inspiration til andre bilpleje produkter, såsom aircondition rens, bilvask udstyr eller voks til bilen. Prisen for sæderens varierer, men når du handler hos os, er du altid garanteret kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris.

Få sæderne rene og pæne på kort tid

Sæderens til bilen er et genialt produkt, som giver rene bilsæder på ingen tid. Hvis uheldet skulle være ude, bør du gøre det til en vane at påføre produktet allerede samme dag, hvis det er muligt. Vores bedste sæderens efterlader en tør og beskyttende hinde, som forhindrer nyt skidt i at trænge igennem. Rensen kan også bruges i båden, campingvognen og sågar derhjemme, hvis du får en plet i sofaen eller lænestolen.

Med en sæderens fra Refako kan du hurtigt vinke farvel til de genstridige pletter på sæderne. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du følger instrukserne, som er anført på produktet.

Mangler du nye reservedele til bilen? Hos Refako finder du et kæmpe sortiment af professionelle reservedele - brug nummerpladesøgeren til at fremsøge kompatible dele.