Udvendig pleje

Husker du at passe godt på bilens hjuldele? Her på siden finder du hele udvalget af bremserens og udvendig pleje til bilen.

BREMSERENS - 500ML

B 11000

LYGTERENS ( FORNYER )

T.9539

BASTA RUDERENS NANO - 500ML

B 82229

DÆKPILOT OP TIL 16" - 500ML

B 27633

SPLENDO RUDERENS - 300ML

B 80054

BASTA VINYL UDVENDIG - 300ML

B 09914

BASTA INSEKTFJERNER - 300ML

B 79954

BASTA GUMMIFORNYER - 300ML

B 09814

AUTOSOL - 75ML

D80002

NANOTECH INSEKTFJERNER - 500ML

B 82100

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb bremserens til bilen her

Produktet er lidt af vidundermiddel, når det kommer til rengøring af bilens bremser. Du kan trygt anvende rensemidlet, uanset om din bil har skive- eller tromlebremser. Vores bremserens på spray opløser og fjerner alverdens olier, fedt og urenheder fra metaloverflader - og bremserne bliver så godt som nye igen.

Er du på udkig efter en billig bremserens, kan vi på det kraftigste anbefale vores kvalitetsrens, som er effektiv til alle affedtningsopgaver.

Vedligehold bilens hjuldele med en rens

Bilens bremser er en uundværlig del af bilens funktion, og derfor er det vigtigt, at de vedligeholdes med et renseprodukt af høj kvalitet. Med vores bremserens på spray kan du nemt påføre produktet selv på de områder, hvor det er svært at komme til. Produktet er farveløst og efterlader ingen rester.

Renseproduktet er ikke skadeligt for bilens dele, men det er vigtigt, at du er forsigtig under påføring. Kemikalierne skal helst ikke i kontakt med huden, og derfor anbefales det at bære handsker under påføring. Derudover er rensen brændbar, og bør aldrig påføres varme dele.

Mangler du andet til din bil?

Køb bremserens til personbil på refako.dk og udforsk samtidig det store udvalg af bilpleje produkter, som får din bil til at skinne. Vi ligger inde med alt fra fælgrens og sæderens til bilvask udstyr og smøremidler.

Skal du have udskiftet bilens bremseskiver, er du velkommen til at se vores store udvalg af professionelle reservedele - brug nummerpladesøgeren til at fremsøge autodele, som passer til din bil.