Log ind Søg vare Person/varevogne Trailere El og lygter Universal
Skift til
Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Bilbatteri til netop DIN bilmodel

Skal du have et nyt bilbatteri, så find netop dét hos Refako. Det er nemt at finde det batteri, der passer til din bil. Ved at indtaste dit nummerpladenummer i søgefeltet, få du vist de batterier, som du kan bruge.

Vi har batteri til bil til mange forskellige mærker og modeller, hvor vi med sikkerhed har netop det bilbatteri, du har behov for.

Hvordan virker et bilbatteri?

Et bilbatteri er lavet til at lagre elektrisk energi, således det kan anvendes på det rigtige tidspunkt. Ved et batteri til bil sker opladningen på samme tid som afladningen, hvilket betyder, at du oplader, når du kører. Har bilen stået stille længe, så har den ikke opladt, og batteriet er måske tomt. Det er derfor, at du kan opleve et tomt batteri til bil, hvis du har glemt at slukke bilradioen eller lygterne om natten.

Har du fået starthjælp, så er det ligeledes vigtigt, at du sørger for at køre en længere tur, således batteriet på ny kan opfyldes.

Hvordan lader man et bilbatteri?

Er dit batteri tomt, så er det vigtigt at fastslå årsagen, således du kan forhindre, at det sker igen. Der kan være flere grunde til et tomt batteri, hvor det kan være en bruger fejl eller en teknisk fejl. Er batteriet tomt, så skal du udover at finde årsagen forsøge at oplade det igen.

Det gøres ved at tilslutte en oplader. Virker det ikke eller tømmes batteriet hurtigt igen, så er det på tide at skifte batteriet.

Står du i den situation, hvor du er løbet tør, fordi du har glemt at slukke lygter eller lign. Så kan du prøve at få bilen startet med startkabler og en anden bil.

Hvad koster et bilbatteri?

Hos Refako finder du nemt din pris på batteri til bil ved at søge på dit nummerpladenummer. Vi har altid fornuftige priser på vores kvalitetsbatterier. Det er forholdsvist nemt selv at montere et nyt batteri, hvor du skal være opmærksom på, at spændingen ikke er for høj og på, om batteriet er utæt.

Er batteriet utæt, så sørg for at bruge handsker og briller, da væsken er stærkt ætsende. Husk altid at undersøge, om din bil skal have en kode, hvis al strøm bliver frakoblet. Informationen finder du i din bils manual.


Populære reservedele i denne kategori

Starterbatteri EXIDE Conventional
Starterbatteri EXIDE Conventional
Fordele:
-Syrepakning inkluderet
-Nem at opbevare og håndtere - ingen genopladning er nødvend
ig før indledende syrepåfyldning
Exide leverer Original Equipment batterier til BMW motorcykl
er
Spænding [V]: 12 V
Batterikapacitet [Ah]: 9 Ah
Højde [mm]: 139 mm
Bredde [mm]: 75 mm
Længde [mm]: 135 mm
Koldstarts-strøm (A): 85 A
Polstilling: 1
Bespænding: B0
uopfyldt
Brugsnumre: 509 014 008
 
dkk 450,00
SE MERE
Batterirelæ
Batterirelæ
70Amp
Med holder


 
dkk 72,50
SE MERE
Kontakt
Kontakt
Bundstykke til tændingslås
 
dkk 991,25
SE MERE
Hovedafbryder, batteri
Hovedafbryder, batteri
Hovedafbryder
2 nøgler
1000 A 12 V. 10 sek
500 A 24 V. 10 sek
 
dkk 141,25
SE MERE


Se alle varer i denne kategori >>