Stabilisator

Her på siden finder du en bred vifte af krængningsstabilisatorer til bilen. Find nemt og bekvemt dine nye reservedele til bilens styretøj og undervogn ved brug af nummerpladesøgeren.

Stang/led, stabilisator t+

5114723

Stang/led, stabilisator t+

5114719

Stang/led, stabilisator t+

5111914

Stang/led, stabilisator t+

5113424

Stang/led, stabilisator t+

5113706

Stang/led, stabilisator t+

5114726

Stang/led, stabilisator t+

5113431

Stang/led, stabilisator

5112531

Stang/led, stabilisator t+

5112509

Stang/led, stabilisator t+

5114532

Rep.sæt, stabilisatorkoblingsstang t+

5113915

Rep.sæt, stabilisatorkoblingsstang t+

8500 10651

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af stabilisator til bilen

Til tider skal stabilisatoren skiftes. Det sker enten, når den er defekt eller slidt. Vi har et bredt udvalg af reservedele i vores sortiment - faktisk mere end 200.000 varenumre.

Derfor kan det være en udfordring at finde lige præcis den stabilisator, som passer til din bilmodel. Dette har vi dog en løsning på. Du skal blot indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, hvorefter systemet matcher din bil med alle kompatible krængningsstabilisatorer.

Klik nemt og bekvemt dine nye autodele hjem, når du sidder hjemme i sofaen. Udover at få vist et matchende udvalg, kan du også se, om varen er på lager, og hvad den koster.

Uanset om du er på udkig efter en ny stabilisator til personbil, servoolie, tandstang eller bærearm, finder du det hele på refako.dk.

Tegn på en defekt eller slidt stabilisator

Din kørsel har stor betydning for, hvor længe stabilisatoren holder. Som udgangspunkt kan en krængningsstabilisator holde hele bilens levetid ved forsigtig kørsel, og hvis bilen er af nyere dato. Hvis du oplever, at du har svært ved at styre bilen, særligt når du drejer eller bremser, kan det være tegn på en defekt stabilisator. Det kan også være, at du hører mislyde fra undervognen, eller at bilen trækker til den ene side under kørsel.

Vi går op i god service

Vi har solgt reservedele og performance parts til den danske vognpark i mere end 50 år. Derfor kan vi roligt sige, at vi ved, hvad vores kunder vil have. Når du træder ind i en af vores butikker, bliver du mødt af vores yderst professionelle og servicemindede personale, som er mere end klar til at rådgive og vejlede dig i valget af reservedele. Vores kunder tæller både private og professionelle mekanikere, hvilket siger noget om kvaliteten på vores reservedele.

Har du ikke mulighed for at komme forbi en af butikkerne, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi bestræber os på at besvare din mail inden for 24 timer.

Afhent dine autodele med click & collect

Kom foran i køen og afhente dine varer i din lokale Refako-butik efter 30 minutter. Så snart du har bestilt din nye stabilisator, servopumpe eller andre reservedele, pakker vi dine varer og sender dig en mail, så snart de er klar til afhentning.