Hjulleje/-hjulnav

Her finder du alt, hvad du skal bruge af nye hjullejer og hjulnav til bilen. Indtast blot din nummerplade i søgefeltet og find de reservedele, som passer til lige netop din bilmodel.

Hjulleje

751917

Hjullejesæt

754307

Hjullejesæt

754308

Hjullejesæt

751913

Hjulleje

759904

Hjullejesæt

759912

Hjulleje

753624

Hjullejesæt

754742

Hjullejesæt

764306

Hjullejesæt

761918

Hjulleje

753412

Hjullejesæt

751909

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af hjulleje og hjulnav til bilen

Hos Refako Autodele finder du et stort udvalg af kvalitetssikrede hjullejer og hjulnav til mange forskellige mærker og modeller – søg på din bil via vores søgefelt. Når du indtaster bilens nummerplade, får du vist en oversigt over reservedele til lige netop din bilmodel og årgang. Vi har over 200.000 varenumre i vores sortiment, og med det meste på lager, kan du hurtigt kan få tilsendt eller afhente din reservedel.

Når du handler reservedele hos Refako Autodele, får du altid kvalitetssikrede hjullejer og hjulnav til konkurrencedygtige priser - vores kunder tæller både private og erhverv.

Hvornår skal hjulleje eller hjulnav udskiftes?

Er der støj, når du drejer skarpt, kan der være tale om et defekt hjulleje. Du bør hurtigt udskifte hjullejet, da det har indflydelse på bilens stabilitet og kan ødelægge andre dele, hvis du kører med det i længere tid.

Her finder du hjullejesæt til lav pris

Vi køber autodele hos de samme producenter, som sælger til bilfabrikkerne rundt omkring, og derfor handler mange professionelle automekanikere direkte hos os. Grundet de store partier er du altid sikret en god markedspris, når du køber reservedele hos os.

Har du brug for hjælp til at finde nye hjullejer og hjulnav, som passer til din bil, er du velkommen til at kontakte vores professionelle medarbejdere, som efter mange år i branchen har stort kendskab til de forskellige bilmærker, og kan guide dig til det rette køb. Uanset om du kontakter os over telefon, mail eller møder op i en af vores fysiske butikker, vil du blive mødt af en imødekommende og serviceminded medarbejder, som glædeligt deler ud af sin viden.

Reparation, renovering eller styling?

Her på siden finder du andet end blot hjullejer og bremsekaliber! Er du til hurtige og flotte biler, så tjek vores udvalg af tun og skørter til din bil – indtast bilens registreringsnummer og lad dig friste af gejl og lækkert udstyr. Store 18” alufælge med lavprofildæk og tonede ruder rækker ikke længere til bilentusiasten, og derfor lægger vi vægt på at have et bredt udvalg af bilstyling.

Har du spørgsmål til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 55 75, via mail eller køre et smut forbi din lokale Refako butik.