Hjulleje/-hjulnav

Hos Refako Autodele finder du et stort udvalg af kvalitetssikrede hjullejer og hjulnav til mange forskellige mærker og modeller – søg din bil ud via vores søgefelt. Indtaster du bilens registreringsnummer, får du en oversigt over reservedele til netop den model og årgang. Vi har over 200.000 varenumre i vores sortiment og det meste er på lager, så du hurtigt kan få tilsendt eller afhente din reservedel.

Kvalitetssikrede hjullejer og hjulnav til konkurrencedygtige priser – køb dit hjulleje hos Refako Autodele!

Hjullejesæt

759912

Hjullejesæt

751909

Hjullejesæt

751917

Hjulleje

759904

Hjullejesæt

754307

Hjullejesæt

754728

Hjullejesæt

761918

Hjullejesæt

764305

Hjullejesæt

754308

Hjullejesæt

751910

Hjullejesæt

751913

Hjulleje

753412

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Udskiftning af hjulleje eller hjulnav

Er der støj, når du drejer skarpt, kan der være tale om et defekt hjulleje. Du bør hurtigt udskifte hjullejet, da det har indflydelse på bilens stabilitet og kan ødelægge andre dele, hvis du kører med det i længere tid.

Hjullejesæt til lav pris hos Refako Autodele

Vi køber autoreservedele hos de samme producenter, som sælger til bilfabrikkerne rundt om, og derfor handler mange professionelle automekanikere direkte hos os. Grundet de store partier er du altid sikret en god markedspris, når du køber bilreservedele hos os.

Har du brug for hjælp til at finde det hjulleje eller hjullejesæt, som passer til din bil, er du velkommen til at søge assistance hos vores dedikerede medarbejdere, som efter mange år i branchen kender de forskellige bilmærker og kan guide dig til det rette køb. På hjemmesiden under ”find os” finder du nemt din lokale Refako-butik.

Reparation, renovering eller styling

Refako Autodele sælger andet end hjullejer og bremsekaliber! Er du til hurtige og flotte biler, så tjek vores udvalg af tun og skørter til din bil – indtast bilens registreringsnummer og lad dig friste af gejl og lækkert udstyr. Store 18” alufælge med lavprofildæk og tonede ruder rækker ikke længere til bilentusiasten, og derfor lægger vi vægt på at have et bredt udvalg af bil-styling.

Har du spørgsmål til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os via shoppen eller din lokale Refako butik, som du finder på forsiden under ”find os”.