Kom på rette vej
i 3 hurtige trin

1

2

3

Udstødning
Udstødning

Slip for at skulle lede efter ny udstødning hos forskellige forhandlere – hos Refako har vi mere end 200.000 varer og du finder helt sikkert de reservedele, som passer til din bils udstødning. Indtast bilens registreringsnummer i nummerpladefeltet øverst på hjemmesiden og systemet søger automatisk alle de reservedele frem, som passer til netop din bil.

Hvornår skal udstødningen skiftes?

Lyde eller vibrationer når du kører, er de mest åbenlyse indikationer på, at udstødningen på din bil måske skal skiftes. Disse symptomer kan nemlig være et resultat af en utæt udstødning eller en lækage et sted i systemet. Det er vigtigt at få bilen undersøge hvis du oplever disse symptomer, da du med en skade på udstødningen kan risikere, at hele udstødningssystemet skal skiftes, hvis du kører for længe med problemet. Du kan i yderste konsekvens også risikere at få giftige gasser ind i kabinen.
Andre indikatorer på en defekt udstødning kan være tab af kraft eller at du er nødt til at fylde benzin på bilen langt oftere, end du er vant til. En defekt udstødning lækker nemlig, og sætter dermed motoren på mere arbejde, hvilket øger dit forbrug af brændstof. En defekt udstødning forurener desuden også miljøet mere.

Rust er udstødningens største fjende

En af udstødningens værste fjender er rust. Derfor er det vigtigt at du holder øje med, om din udstødning har tydelige tegn herpå. De fleste udstødninger i dag er dog opdelt i flere dele, således at kun den rustne del skal udskiftes, fremfor hele udstødningen. Alle delene forhandler vi selvfølgelig hos Refako.
Du kan hos Refako også købe udstødninger af rustfrit stål, som sikrer udstødningen en væsentlig længere levetid. Bemærk dog, at udstødninger af rustfrit stål stadig godt kan ruste, men der går typisk markant længere tid, før rusten får fat.

Udstødninger til alle bilmodeller

Uanset om du leder efter en katalysator, lambesensor, støddæmperdæmper, partikelfilter, turbo eller et rør til din udstødning, finder du nemt de dele, som du skal bruge. Vi har fokuseret udelukkende på at have kvalitetsprodukter til din bil via vores bildele, og derfor kan du altid være sikker på, at de gældende lovkrav er opfyldt. Mange autoværksteder handler direkte hos Refako og det anser vi som et kvalitetsstempel og udtryk for, at vores sortiment opfylder selv de professionelles krav til kvalitet og prissætning. Kort sagt er det her, du finder en billig udstødning uden kompromis med kvaliteten.

Eksperter sidder klar til at hjælpe

Du er hjulpet godt på vej, når du søger på bilens registreringsnummer, men skulle du komme i tvivl om, hvorvidt du skal vælge det ene eller det andet udstødningssystem, sidder vi altid klar til at vejlede dig om køb af billig udstødning. Vi har et landsdækkende team af professionelle medarbejdere, som med deres mangeårige ekspertise inden for bilbranchen kan vejlede dig til det bedste køb. Du finder din nærmeste Refako-butik på vores hjemmeside.

Handl når det passer dig

Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik, holder vores onlineshop åbent hele døgnet. Slip for at stresse hjem fra job, nu kan du blot sætte dig ved computeren og søge efter den udstødning, som passer til din bil. Vi har vægtet, at hjemmesidens søgemodul er så overskuelig som mulig, så selv privatpersonen, som ønsker at prøve kræfter med at reparere bilen, uden besvær hurtigt kan finde den rette autoreservedel.

Spotpriser på udstødningsdele

Med refako.dk slipper du for at bruge unødvendig tid på at lede efter den billigste løsning, for hos os finder du alt, hvad du behøver til din bilmodel – altid til skarpe priser og med hurtig levering. Vi køber hjem i store mængder og det sikrer os altid en god pris og rigelige mængder, sådan at du altid kan komme videre med dit projekt.