Udstødning

Er du på udkig efter en ny udstødning til bilen? Herunder finder du hele udvalget af udstødning til personbil. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge de reservedele som passer til din bil.

På refako.dk kan du vælge mellem mere end 200.000 reservedele af høj kvalitet.

Køb udstødning til bilen her

Det kan være svært at finde frem til lige præcis den reservedel, som passer til din bil. Men med nummerpladesøgeren har det aldrig været nemmere. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils nummerplade i søgefeltet, hvorefter du får vist en liste over alle de udstødninger, som er kompatible med lige netop din bilmodel.

Uanset om du er på udkig efter nyt partikelfilter, turbo eller lambdasonde, så finder du det hele ved hjælp af nummerpladesøgeren.

Reservedele af høj kvalitet til fair priser

Når du handler på refako.dk, finder du udelukkende originale reservedele af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med over 50 år i bilbranchen har vi opbygget stærke relationer til leverandører, hvor vi har forhandlet os frem til de eftertragtede priser. Når du leder efter ny biludstødning, kan du trygt handle hos os og være sikker på, at få et holdbart, professionelt produkt.

Vi sælger udelukkende kvalitetsprodukter, som opfylder de gældende lovkrav for autodele. Mange autoværksteder handler direkte hos os, og det anser vi som et kvalitetsstempel og et udtryk for, at vores sortiment opfylder selv de professionelles krav til kvalitet og pris. Kort sagt er det her, du finder en billig reservedel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mangler du ny udstødning til din varevogn? Intet problem - vi dækker ikke kun personbiler, Hvis du ejer en varevogn, lastvogn, bus eller har en trailer/anhænger, finder du også professionelle reservedele til disse. Du bruger blot nummerpladesøgeren på samme måde, som når du fremsøger autodele til personbiler.

Eksperter sidder klar til at hjælpe

Du er hjulpet godt på vej, når du anvender vores nummerpladesøger, men hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et udstødningsrør, manifold eller noget helt andet til bilens udstødningssystem, sidder vi altid klar til at vejlede dig om køb af udstødning.

Vi har et landsdækkende team af professionelle medarbejdere, som med deres mangeårige ekspertise inden for bilbranchen kan vejlede dig til det bedste køb. Find din nærmeste Refako-forhandler på vores hjemmeside - og husk at vi altid har kaffe på kanden.

FAQ

Hvad koster en ny udstødning?

Prisen for en ny udstødning afhænger af bilmærke og model. Brug nummerpladesøgeren til at fremsøge din nye reservedel og få vist en pris.

Hvordan virker en udstødning?

Udstødningen er med til at rense udstødningspartiklerne, oftest ved at brænde sodpartiklerne af i katalysatoren eller partikelfilteret. Derudover er "potterne" med til at dæmpe støjen fra udstødningen. Udstødningsgassen ledes væk fra bunden af bilen og en defekt udstødning, kan være årsag til at de skadelige udstødningsgasser trænger ind i kabinen.

Hvor længe holder en udstødning?

Det er forskelligt fra bil til bil, hvor længe udstødningen holder. Din kørselsmønster har bl.a. indvirkning på, hvornår udstødningen skal skiftes. Mange korte ture, er med til at kondens opbygger sig i udstødningen, som er årsagen til at udstødningen tærer hurtigere.