Turbo

Her på siden finder du hele udvalget af udstødnings turboer til bilen. Brug nummerpladesøgeren til at søge blandt mere end 200.000 reservedele i høj kvalitet, herunder autodele til bilens udstødning.

TURBORENS - 550ML

LL.9903

Ladeluftkøler
Restsalg

NIS.96847

Ladeluftkøler

NIS.96715

INTERCOOLER #RESTSALG#
Restsalg

NIS.96553

Ladeluftkøler

NIS.96680

Ladeluftkøler Original VEMO Quality
Restsalg

NIS.96693

Ladeluftkøler Original VEMO Quality
Restsalg

NIS.96728

Ladeluftkøler
Restsalg

NIS.96842

Olierør, turbolader

125075

Olierør, turbolader

2001021188

Olierør, turbolader

2001021199

Ladeluftkøler

NIS.96016

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af udstødnings turbo til bilen

Står du og mangler en ny udstødnings turbo til personbilen? Så er du havnet det helt rette sted.
Hele denne kategori dækker over:
- Turboladere
- Monteringssæt
- Olierør
- Trykslanger
- Intercoolere
- Turborens (Kemi og væsker - Universalvare)

Vi har gjort det nemt for vores kunder at finde frem til de reservedele, der passer til bilen. Indtast blot din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, som du finder øverst på siden. Efterfølgende får du vist en liste over alle de dele, som passer til bilmodellen.

Hvis du mangler nyt partikelfilter, udstødningsrør, lambdasensor eller katalysator, finder du også disse ved at anvende samme fremgangsmåde.

Prisen for en ny udstødnings turbo til bilen afhænger af bilmærke, model og årgang. Så snart du indtaster registreringsnummeret i nummerpladesøgeren, får du samtidig vist en pris over de forskellige udstødnings turboer.

Hvornår skal udstødnings turboen udskiftes?

Som udgangspunkt har udstødnings turboen en lang levetid. Den kan holde i lige så lang tid som bilens motor, såfremt der foretages regelmæssig vedligeholdelse. Snavs i olien eller affald fra turbinen og kompressoren er de mest udbredte årsager til en ødelagt udstødnings turbo. Regelmæssig olieskift og udskiftning af oliefilter, samt kontrol af olietryk og luftfilter, er med til at forlænge levetiden og mindske risikoen for reparationer eller udskiftning af dele.

Spørg gerne vores kompetente medarbejdere til råds

Selv den bedste gør-det-selv type kan altid bruge et godt råd med på vejen. Vores kundegruppe tæller både private og professionelle, hvilket siger noget om kvaliteten på vores autodele, fornuftige priser og service. Med over 50 års erfaring er vores personale gearet til at levere fantastisk kundeservice i form af rådgivning og vejledning af køb og montering af ny udstødnings turbo, manifold eller andre autodele. Du er altid velkommen til at kontakte os over telefon eller ved at møde op i en af vores mange butikker, som er spredt ud over hele landet.

Vi leverer ikke kun autodele til personbiler. Mangler du dele til din varevogn, lastvogn, bus eller trailer/anhænger, indtaster du blot registreringsnummeret i nummerpladesøgeren. Hos Refako er vi stolte af at kunne levere reservedele og performance parts til den danske vognpark. Vi brænder for biler, og bestræber os altid på, at du har dine nye autodele mellem hænderne indenfor få hverdage - uanset om du er professionel eller privat.