Styretøj & undervogn

Nye dele til dit styretøj?
Trækker bilen til den ene side, mens du kører, når du slipper rettet på lige vej? Eller kan du se forskel på dækslid, når du sammenligner yder- og indersiden på dit dæk? Dette er tegn på, at du skal have tjekket dit styretøj. Er styretøjet ikke korrekt indstillet eller er der en slidt del, som bør udskiftes, kan det slide unødigt på dine dæk, give dårligt vejgreb og med tiden ødelægge andre dele – udover, at det kan have indflydelse på din sikkerhed, når du kører.

Har du brug for at udskifte styretøj, bærearm eller bærekugle, stabilisator, styrestænger, tandstang eller servopumpe på din bil – indtaster du blot bilens registreringsnummer i nummerpladefeltet øverst på siden og du får en oversigt over reservedele, som passer lige nøjagtigt til din model. Skulle du have brug for vejledning i forhold til reservedele, er du altid velkommen til at kontakte os på mail kundeservice@refako.dk eller en af vores 14 lokale Refako-butikker, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig godt på vej.

Alt i styretøj til fair priser

Stop med at lede – hos Refako finder du nemt de autoreservedele, som du lige står og mangler. Og endda til rigtig gode priser. Vi indkøber vores reservedele hos producenter, som leverer til bilfabrikkerne, og dermed er du sikker på at få solide originaldele til din bil. Vi køber altid hjem i større partier, og det vender vi til din fordel, så du aldrig betaler for meget.

Styretøj, katalysator, hjulleje – du finder alt i reservedele hos Refako!

Er du erhvervskunde – køb dine reservedele hos Refako
Gennem tiden har rigtig mange professionelle autoværksteder valgt at handle hos os, fordi de ved, at i 99 % af tilfældene har vi delene hjemme til stor glæde for deres kunder. Hos Refako har vi mere end 200.000 varenumre og du finder nemt de enkelte reservedele ved at søge på registreringsnummeret. Reservedelene køber vi hos producenter, som vi gennem mere end 40 år har opbygget gode relationer til. Derfor er du altid sikker på, at du som mekaniker får reelle produkter til fair priser!

Servicerer du også trailere, varevogne, lastvogne og busser finder du nemt alle reservedel ét sted – nemlig hos Refako. Vi er din professionelle samarbejdspartner uanset, om du køber til privat eller til erhverv.