Motorsmøring

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til motorsmøring, herunder olietrykskontakt til bilen. Du finder nemt den rette olietrykskontakt ved at gøre brug af nummerpladesøgeren.

Trakt, oliepind

TOP.115 413

Olietrykskontakt

6ZL 008 780-011

Olietrykskontakt

6ZL 008 280-001

Olietrykskontakt

6ZL 008 280-031

Trakt, oliepind

TOP.108 033

Trakt, oliepind

TOP.108 035

Trakt, oliepind

TOP.108 032

Olietrykskontakt

6ZL 003 259-491

Trakt, oliepind

TOP.100 696

Trakt, oliepind

TOP.108 034

Olietrykskontakt

6ZL 003 259-641

Trakt, oliepind

TOP.100 294

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af olietrykskontakt

Hvis du står og mangler nye reservedele til motorsmøring, nærmere betegnet en ny olietrykskontakt, skal du blot indtaste din bils nummerplade i nummerpladesøgeren øverst på siden, hvorefter du får vist en overskuelig oversigt over alle kompatible dele. Det kan også være, at du mangler andre motor reservedele såsom tandrem, topstykke, bundkar eller lufttilførsel? Anvend nummerpladesøgeren til at fremsøge alle reservedele - vi har mere end 200.00 kvalitetsreservedele på lager, hvorfor der med garanti er en autodel, som passer til lige netop din bilmodel.

Prisen behøver du ikke spekulere over. Du får nemlig vist en prisoversigt med de fremsøgte dele - nemmere bliver det ikke.

Hvad er en olietrykskontakt?

For at overvåge bilens olietryk anvendes en olietrykskontakt. Hvis olietrykket er for lavt, sørger kontakten for at tænde kontrollampen i instrumentbrættet, så du bliver informeret.

Topkvalitet og professionelle medarbejdere

Med over 50 års i bilbranchen har vi opbygget os en solid aftale med vores leverandører, som leverer reservedele i topkvalitet. Faktisk får vi leveret reservedele fra de samme producenter, som leverer til bilfabrikkernes førstegangsmontage - du kan derfor trygt købe dine nye reservedele eller performance parts på refako.dk.

Vi dækker ikke kun personbiler. Ejer du en lastvogn, varevogn, trailer/anhænger eller bus, kan vi ligeledes levere de bedste autodele, så du hurtigt er kørende på vejene igen.

Mangler du hjælp til valg af reservedele? Selvom vores smarte nummerpladesøger klarer ærterne for dig, kan der stadig opstå tvivl hvorvidt, hvilken autodel du skal vælge. Og vores professionelle mekanikere vil med glæde dele ud af deres erfaring om valg af autodele, montering eller anden form for vejledning.

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 66125575 eller skriv en mail. Hvis du bor i nærheden af en af vores afdelinger, er du også velkommen til at kigge forbi.

Hurtig levering er alfa og omega

Når du handler på refako.dk, bestræber vi os på, at du har varen allerede dagen efter. Når du lægger din bestilling inden kl. 17.00 på hverdagene, sender vi din pakke samme dag.

Bestiller du inden kl. 16.30 en søndag, sender vi også pakken samme dag. Jo hurtigere du modtager dine nye reservedele, jo hurtigere kan du montere dem og være godt kørende igen.