Lyddæmper

Larmer udstødningen på din bil for meget, finder du herunder et bredt udvalg af lyddæmpere til udstødningen. Brug nummerpladesøgeren til at søge blandt over 200.000 reservedele til bilen - herunder autodele til udstødningen.

Bagerste lyddæmper

135-721

Midterste lyddæmper

292-067

Bagerste lyddæmper

190-363

Midterste lyddæmper

291-511

Bagerste lyddæmper

128-007

Bagerste lyddæmper

190-355

Bagerste lyddæmper

171-035

Midterste lyddæmper

220-039

Midterste lyddæmper

284-337

Midterste lyddæmper

293-007

Midterste lyddæmper

2001091795

Bagerste lyddæmper

169-217

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af lyddæmper til udstødningen

Hvis din bil mangler en ny lyddæmper til udstødningen, er du kommet til det rette sted. Køb dine udstødningspotter nemt og bekvemt på vores hjemmeside ved hjælp af vores brugervenlige system. Så snart du indtaster din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, finder systemet automatisk frem til, hvilke reservedele der passer til lige præcis din bilmodel og årgang - nemmere bliver det ikke. Mangler du en manifold, udstødningsrør eller andet til udstødningssystemet, skal du blot anvende nummerpladesøgeren.

Med en lyddæmper til bilens udstødning, også kaldet udstødningspotter, kommer du bilens støj til livs. En støjende bil er ikke kun til gene for dig selv, men også for omgivelserne. Du kan både udskifte den midterste eller bagerste lyddæmper, alt efter hvor problemet sidder.

Den midterste lyddæmper har til formål at reducere støjen, mens den bagerste lyddæmper leder udstødningsgasserne fra motoren videre til ydersiden, samtidig med at den hæmmer miljøskadelige komponenter.

Stort udvalg af kvalitetsreservedele til enhver bilmodel

Hos Refako kan du få meget mere end reservedele til udstødning og lyddæmpere. Vi har over 200.00 varenumre på lager, og har derfor lidt for enhver, når det kommer til både bilmærker og reservedele. Hvis du mangler andre reservedele til udstødningssystemet, finder du blandt andet partikelfilter, turbo, katalysator og lambdasonder på vores side. Indtast blot nummerpladen og der vises en liste over alle kompatible dele.

Skulle du mod forventning have problemer med at finde den rette lyddæmper til udstødningen, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente personale, som altid er behjælpelig med rådgivning og vejledning. Vi bestiller gerne dele hjem, som du ikke kan finde i vores katalog.

Kig forbi en af vores butikker eller giv os et kald - så finder vi i fællesskab frem til, hvad der egner sig bedst til din bil, så du hurtigt er kørende på vejene igen.

Hurtig levering af lyddæmper til udstødningen

Lyddæmperen kan enten slides naturligt over tid, eller udsættes for eksempelvis rust eller andre former for mekanisk skade. Det er derfor vigtigt at udskifte lyddæmperen, så snart du kan høre, der er noget galt.

Når du køber lyddæmper til udstødningen på refako.dk, sender vi pakken af sted samme dag, såfremt du lægger bestillingen inden kl. 17 på hverdage. Vi bestræber os altid efter, at du har dine nye reservedele mellem hænderne indenfor få hverdage.