Lyddæmper

Lyddæmper til udstødningen på bilen - se udvalget

Larmer udstødningen på din bil for meget, finder du på refako.dk et udvalg af lyddæmpere til udstødningen.

Med en lyddæmper til bilens udstødning, også kaldet udstødningspotter, kommer du bilens støj til livs. En støjende bil er ikke kun til gene for dig selv, men også omgivelserne. Du kan både udskifte den midterste eller bagerste lyddæmper alt efter, hvor problemet sidder.

Den midterste lyddæmper har til formål at reducere støjen, mens den bagerste lyddæmper leder udstødningsgasserne fra motoren videre til ydersiden samtidig med, at den hæmmer miljøskadelige komponenter.

Bagerste lyddæmper

135-721

Midterste lyddæmper

2001091795

Bagerste lyddæmper

185-687

Midterste lyddæmper

220-039

Midterste lyddæmper

105-109

Midterste lyddæmper

293-007

Midterste lyddæmper

293-031

Bagerste lyddæmper

2001091196

Bagerste lyddæmper

128-007

Bagerste lyddæmper

148-193

Bagerste lyddæmper

148-309

Bagerste lyddæmper

190-129

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Hvornår skal der købes ny lyddæmper til udstødningen

Lyddæmperen kan enten slides naturligt over tid, eller udsættes for eksempelvis rust eller andre former for mekanisk skade. Det er vigtigt at udskifte lyddæmperen, så snart du kan høre, der er noget galt. Mislyde fra undervognen er typisk det første tegn på en defekt lydpotte.

Hvis lyddæmperen til udstødningen er defekt, resulterer det i støjforurening, som udløser en bøde, så snart det opdages. Du vil også opleve, at brændstofforbruget stiger ualmindeligt, hvilket både går ud over din pengepung og miljøet. Lyddæmperen kan også slides naturligt over tid eller udsættes for rustangreb.

Køb af lyddæmper til udstødningen

Hvis din bil mangler en ny lyddæmper, er du kommet til det rette sted. Køb dine udstødningspotter nemt og bekvemt på vores hjemmeside ved hjælp af vores brugervenlige system. Når du indtaster din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, finder systemet automatisk frem til, hvilke reservedele der passer til lige præcis din bilmodel og årgang. Nemmere kan det ikke blive!

Stort udvalg af kvalitetsreservedele til enhver bilmodel

Hos Refako kan du få meget mere end udstødningspotter og udstødningsdele. Vi har over 200.00 varenumre på lager og favner derfor bredt, når det kommer til både bilmærker og reservedele. Hvis du mangler andre reservedele til udstødningssystemet, finder du blandt andet partikelfilter, turbo, katalysator og lambdasonder på vores side. Indtast blot nummerpladen og der vises en liste over alle dele.

Skulle du mod forventning have problemer med at finde den rette reservedel, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente personale, som altid er behjælpelig med rådgivning og vejledning. Vi bestiller gerne varer hjem, som du ikke kan finde i vores katalog.

Kig forbi en af vores butikker eller ring, så finder vi i fællesskab frem til, hvad der egner sig bedst til din bil, så du hurtigt er kørende på vejene igen.