Standard støddæmper

Herunder finder du hele udvalget af støddæmpere til bilen. Hos Refako finder du reservedele af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Find nemt og bekvemt dine nye reservedele med nummerpladesøgeren.

Støddæmper

65433104

Støddæmper

63231238

Støddæmper

63472194

Støddæmper

65473715

Støddæmper

63372154

Støddæmper

63471671

Støddæmper

63231268

Støddæmper

63321329

Støddæmper

63361337

Støddæmper

63372371

Støddæmper

63231525

Støddæmper

63251270

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af nye støddæmpere til bilen

Det kan være en jungle at navigere rundt i det store udvalg af reservedele, og derfor anbefaler vi altid, at bruge nummerpladesøgeren til at fremsøge lige præcis de reservedele, du står og mangler. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils nummerpalde i søgefeltet, hvorefter du bliver præsenteret for et udvalg af støddæmpere, som er kompatible med din bil og årgang.

Hos Refako finder du alt inden for støddæmpere og fjedre. Er du på udkig efter koni støddæmpere, monroe støddæmpere eller manchetsæt, skal du blot anvende nummerpladesøgeren.

Nye støddæmpere - pris

Har du spekuleret over, hvad nye støddæmpere koster? Udover at få vist en overskuelig liste over kompatible dele, får du også vist prisen for hver enkelt del - nemmere bliver det ikke.

Højt serviceniveau og pålidelige medarbejdere

Uanset om du mangler nye støddæmpere, fjeder eller niveauregulering finder du det hele hos Refako blandt mere end 200.00 varenumre - og vi er altid parate til at rådgive dig i valget af reservedele.

Selvom vores nummerpladesøger er smart, kan der stadig opstå tvivl om, hvilken reservedel der er den rette for dig. Og det er her, vores kompetente medarbejdere kommer ind i billedet. Vi går op i at opretholde et højt serviceniveau, så du altid går herfra med ro i maven.

Udover at vejlede i valg af nye reservedele, deler vi gerne ud af vores viden omkring montering. Kom gerne forbi en af vores mange butikker, som er placeret rundt i hele landet.

Vi ved, hvor svært det er at undvære bilen, og derfor går vi op i hurtig levering. Hvis du bestiller dine nye støddæmpere inden kl. 17, sender vi dine varer samme hverdag, så du har dem hjemme allerede dagen efter.

Her finder du høj kvalitet til lave priser

Efter mange år i branchen har vi opbygget os et særdeles solidt netværk, som i sidste ende kommer dig og alle vores andre kunder til gode. Vores konkurrencedygtige priser skyldes vores gode forbindelser - og vi går på ingen måde ned på kvaliteten. De professionelle mekanikere har brugt os lige fra starten, hvilket siger noget om reservedelenes høje kvalitet.

Vi har solgt reservedele og performance part til den danske vognpark i mere end 50 år, og dækker, udover personbiler, også busser, lastvogne og varevogne samt trailere og anhængere.

FAQ

Hvad koster nye støddæmpere?

Brug nummerpladesøgeren til at finde prisen på nye støddæmpere.

Hvad er støddæmper?

Støddæmperen sørger for at bilen stabiliseres, når der f.eks. køres i ujævnt terræn eller huller i vejen.

Hvordan lyder en defekt støddæmper?

Tegn på en defekt støddæmper kan være:
- Øget bremselængde
- Hvis bilens dæk slides ujævnt
- Mindre kontrol over bilen ved opbremsning og sving (Det kan føles som om, at bilen “sejler”)
- Høje dunk og stød ved kørsel over hul i vejen
- Ratslør

Du kan selv tjekke dine støddæmpere. Det gør du ved at give hvert af bilens hjørner et godt tryk. Bilen skal hurtigt falde til ro igen. Hvis bilen fortsætter med at gynge, er det en god grund til at få tjekket støddæmperne grundigere.