Fjeder

Herunder finder du hele udvalget af fjedre til biler. Udforsk sortimentet af reservedele hos Refako til en overkommelig pris, og find frem til de rette dele ved hjælp af nummerpladesøgeren.

FJEDERSPÆNDERSÆT AF 2 STK.

UN 602250

Kompressor, trykluftanlæg

8725 11101

Kompressor, trykluftanlæg

8725 11102

Kompressor, trykluftanlæg

8725 23101

Kompressor, trykluftanlæg

8725 23102

Kompressor, trykluftanlæg

8725 23103

Kompressor, trykluftanlæg

8725 29101

Kompressor, trykluftanlæg

8725 29102

Kompressor, trykluftanlæg

8725 81101

Fjeder

2001057502

Oliefilter

H10W01

Luftfilter

E70L2

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Køb af fjeder til personbil

Hvilke fjedre passer til din bils affjedring? Det kan være svært at vide, hvilke dele der passer til lige netop din bilmodel, og derfor anbefaler vi altid vores kunder at fremsøge reservedele ved hjælp af nummerpladesøgeren.

Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils nummerplade i søgefeltet, hvorefter systemet automatisk sorterer alle kompatible dele fra. Du får også vist en prisoversigt på de enkelte dele.

På refako.dk finder du alt, hvad du skal bruge inden for kategorien støddæmper og fjeder til bil. Måske vil du have udskiftet de almindelige støddæmpere med Monroe støddæmpere eller KONI støddæmpere. Det kan også være, at du mangler en ny trykakkumulator?

Uanset hvad du søger, kan vi næsten garantere, at du finder det hele i vores webshop.

Skulle du mod forventning have problemer med at fremsøge en specifik reservedel, er du altid velkommen til at kontakte os - så bestiller vi den hjem.

Stort sortiment af autodele i høj kvalitet

Uanset om du mangler nyt manchetsæt eller gasfjeder, finder du udelukkende autodele af allerhøjeste kvalitet. Vi sælger de samme dele som producenterne leverer til bilfabrikkerne til førstegangsmontage.

Vi har solgt reservedele og performance part til danskerne i mere end 50 år, og vi ser flere og flere gør-det-selv folk, som ønsker at spare penge ved at reparere bilen selv. Uanset om du skal reparere, renovere eller style din bil, kan du fremsøge alle de dele, som er kompatible med lige netop din bilmodel ved hjælp af nummerpladesøgeren.

Dette gælder også, hvis du er indehaver af en trailer/anhænger, bus, varevogn eller lastvogn, som trænger til at få udskiftet slidte eller defekte dele.

Du kan enten vælge at få sendt din nye tryk fjeder direkte hjem eller komme forbi en af vores afdelinger og afhente autodelen via click & collect. Når du handler for mere end 200 kr, betaler vi fragten - det er dog altid gratis at benytte sig af click & collect.

Spørg endelig vores kompetente medarbejdere til råds

Vi bliver glade, når vores kunder spørger os til råds. Det kan dreje sig om valg af autodele, tips til montering eller noget helt tredje. Vores servicemindede medarbejdere er altid friske på at hjælpe dig videre ud på vejene og dele ud af deres mangeårige erfaring fra bilbranchen.